SvenskaFans chefredaktör slutar
SvenskaFans grundare Anders Nettelbladt

SvenskaFans chefredaktör slutar

Anders Nettelbladt har varit vd och chefredaktör på SvenskaFans sedan starten år 2000. Nu har han meddelat att han kommer avsluta sin anställning efter sommaren.

- Jag har varit med om en helt fantastisk resa under snart 14 år med SvenskaFans.com och känner att jag utvecklat sajten så långt som jag kan. Nu finns det en stabil grund att stå på, och en ny vd på plats, redo att föra stafettpinnen, säger Anders Nettelbladt och fortsätter:
 
- Jag kommer vara kvar på sajten fram till september men vill redan nu passa på att tacka alla medarbetare och skribenter för samarbetet genom åren. Tillsammans har vi skapat en produkt som jag för alltid kommer vara oerhört stolt över.
 
Sedan 1 april är Mathias Resare ny vd för SvenskaFans-gruppen:
 
- Det är tråkigt att Anders ska sluta, men jag har full förståelse för beslutet. Både jag och Anders är spända på att se vilka nya förmågor som kommer att kliva fram och ta SvenskaFans vidare, säger han och fortsätter.
 
- SvenskaFans fortsätter att utvecklas, trafiken pekar uppåt och vi håller på att utveckla såväl nuvarande som nya kanaler. Under våren har vi inlett samarbeten med lokala medier kring EM i fotboll. Man kan idag se EURO TALK EM-special på hos flertalet lokal mediehus. Det finns mycket att göra och vi ett bra gäng som vill fortsätta att växa och ge Sverige en bättre sportupplevelse!
 
Nuvarande redaktionschefen John Cederblad, blir t.f .chefredaktör och kommer tillsammans med redaktionsledningen ansvara för rekryteringen av en ny chefredaktör. Ett arbete som inleds nu direkt.
 
För mer information, kontakta:
Mathias Resare, VD SvenskaFans.com mathias.resare@svenskafans.com 
T: 073 – 063 43 87

Anders Nettelbladt, grundare SvenskaFans.com anders.nettelbladt@svenskafans.com
T: 070 – 856 66 08
 
 

SvenskaFans.com2012-04-20 12:20:22
Author

Fler artiklar om SvenskaFans