SvenskaFans-laget söker fotbollsspelare till Grushjältar Cup
Team SvenskaFans kommer att tränas och coachas av Bosse Petersson.

SvenskaFans-laget söker fotbollsspelare till Grushjältar Cup

Grushjältar Cup, som arrangeras av Norrlands Guld i samarbete med Svenska Fotbollförbundet och SvenskaFans, avgörs i år på tre orter i början av juni. Stockholm, Göteborg och Malmö. I turneringen i Stockholm ställer SvenskaFans upp med ett lag, och nu söker vi duktiga fotbollsspelare som vill spela i våra färger under turneringen. Vårt lag kommer att coachas av Bosse Petersson och David Fjäll.

Den 6:e juni i sommar avgörs Grushjältar Cup i Stockholm. Spelplats är Skytteholms konstgräs, spelformen är sjumanna, och totalt kan 48 lag vara med och spela.
En stor fotbollsfest på Sveriges Nationaldag som arrangeras av Norrlands Guld tillsammans med Svenska Fotbollförbundet och SvenskaFans.

Ett av lagen som är med är SvenskaFans eget lag. Nu söker vi duktiga fotbollsspelare till den 12-mannatrupp som kommer representeras oss.
Ledarstaben är redan bestämd, den består av:

Manager och coach:
Bosse Peterson (meritlistan är enorm)

Player Manager och pressansvarig:
David Fjäll, Euro Talk/FANTV

Team Manager :
Anders Nettelbladt, chefredaktör SvenskaFans

Vill du vara en av tolv spelare i laget vill vi ha ett kort mejl senast söndag denna vecka där du kort presenterar dig själv och din karriär, samt vilken position du vill spela på. Miniålder är 18, i övrigt inga krav. Därefter kommer vi bjuda in till en try out där den slutgiltiga truppen tas ut. Try outen kommer att hållas på Råsunda Fotbollstadion tisdag kväll nästa vecka (10 maj). Try outen kommer att ledas av Bosse Petersson som tillsammans med David Fjäll och Anders Nettelbladt kommer att ta ut laget som sedan ska representeras SvenskaFans och ha ett par träffar /träningar till innan turneringen spelas.

Intresseanmälan om att vara med i vårt lag skickas till anders.nettelbladt@svenskafans.com.

Try outen, andra event och turneringen kommer att bevakas stenhårt av FANTV.

Läs mer om Grushjältar Cup 2011 här.



Team SvenskaFans 2010 med Christoper Kviborg t.h. som målspruta.

Anders Nettelbladt2011-05-04 16:55:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans