SvenskaFans tippar – det laget vinner svenska cupen: ”Sopar rent”

SvenskaFans tippar – det laget vinner svenska cupen: ”Sopar rent”

Svenska cupen kickar igång. SvenskaFans har samlat tre redaktörer för att tippa vinnaren. Personerna ligger också bakom FUT FEM-podden.

Förra året var det Hammarby som fick titulera sig svenska cupen-mästare. Laget från Stockholm ställdes mot Häcken i finalen och inför storpublik på Tele2 arena bärgades titeln. Slutresultatet blev 3-0.
Men vilket lag tar hem cupen i år? 

SvenskaFans har samlat tre redaktörer för att tippa vinnaren. Och det är ett visst lag som sticker ut.

Lovina Stafhammar, FUT FEM-podden

Vinnare:
Hammarby.
Motivering: Vill ni ha argument för det? Med en ny trupp och enormt bra värvningar tror jag Bajen försvar sitt guld, utan tvekan.

Mattias Eckerman, FUT FEM-podden

Vinnare:
Hammarby.
Motivering: De grönvita kommer försvara guldet från i fjol då man lottats in i den relativt enkla ”Stockholmsgruppen”. Ska städa av stadsrivalerna Djurgården och AIK som får ses som småsyskon i samanhanget. Kif Örebro bör ej ha mycket att sätta emot. Sopar rent i gruppen och slutar som en av två bästa gruppettor, vilket leder till hemmaplan i semifinalen. På Kanalplan är man starka och har fördel mot vilket lag som än gästar. En eventuell final kan sluta hur som men intressanta värvningar såsom lennartsson och Blakstad gör att Bajen till favoriter i mina ögon.


Elias Johanson, FUT FEM-podden

Vinnare: 
Hammarby.
Motivering:  Där är facit på vem som vinner svenska cupen. Det står mellan Sveriges två bästa lag och efter mycket betänketid laddar jag ändå i att Hammarby tar hem det. Att Häcken står som motståndare i finalen är det inget tvivel om, men jag tror att deras långa säsong kan komma att sätta sina spår när vi närmar oss sommaren. Norska Hammarby har sett spännande ut och jag tror ännu inte att vi har sett det bästa från Martin Sjögrens gäng ännu. 

SvenskaFans.com2024-03-08 19:17:00

Fler artiklar om SvenskaFans