Swishinsamling för förstärkning!

LSK har under "vår"säsongen haft det bekymmersamt i Superettan och parkerar näst sist i tabellen. För att laget ska kunna lyfta krävs troligtvis en eller flera förstärkningar. LSK FANS startar/fortsätter därför en insamling för att kunna bidra till detta.

Med anledning av den poängmässigt svaga första halvan av säsongen 2020 anser LSK FANS (i samrådan med LSK) att truppen bör förstärkas med minst en spelare för att laget ska ha en seriös chans att hålla sig kvar och spela i Superettan även 2021. Eftersom det ekonomiska läget är ansträngt i nästan samtliga svenska klubbar efter coronautbrottet behöver externa pengar komma in. Vi vädjar därför till våra medsupportrar att vara med och bidra ekonomiskt till detta.

Insamlingen börjar inte på noll, då LSK FANS redan tidigt i våras startade en insamling för att delvis täcka in det inkomstbortfall vi visste skulle uppstå. Vi är mycket tacksamma för detta, och dessa pengar kommer att vara en del av den totala summa vi överlämnar till LSK när det presenteras en spelare som är redo att skriva på. Utöver vårens insamling finns det även pengar som blivit över från tidigare swishinsamlingar, som även dessa kommer att läggas till den totala summan.

För att skänka valfritt belopp, swisha detta till 123 173 10 33
 
Vill du hellre sätta in pengarna via banköverföring gör du detta på plusgiro-nummer 16 87 50 - 8 

Notera att det är bråda tider då transferfönstret stänger vid midnatt imorgon den 25/8!

Stort tack!
LSK FANS

Henrik Jonssonb.henrik.jonsson@gmail.com2020-08-24 14:20:00
Author

Fler artiklar om Ljungskile

Nu är det allvar