Tävla om en plats på Fansens presskonferens med landslaget

Tävla om en plats på Fansens presskonferens med landslaget

I samarbete med Officiell Supporterbar ger vi på SvenskaFans dig chansen att vinna en plats på en exklusiv presskonferens med svenska landslaget inför matchen mot Estland.

Torsdagen den 4 september genrepar det svenska landslaget mot Estland på Friends Arena inför det stundande EM-kvalet. Två dagar innan matchen anordnar Officiell Supporterbar och SvenskaFans Fansens presskonferens, en exklusiv möjlighet för SvenskaFans skribenter och fans att få träffa och ställa frågor till lagledare och spelare från landslaget.

Så tävlar du
För att vara med och tävla om en av platserna på Fansens presskonferens behöver du skriva din mest genomtänkta fråga som du vill ställa till någon i landslaget och skicka den samt dina kontaktuppgifter (namn och e-post och/eller telefonnummer) till bjorn.johnson@svenskafans.com.

Vi reserverar oss för att platserna kan ta slut. Om du inte bor i Stockholm med omnejd finns det möjlighet att få logi bekostat av oss. Ange om du vill få logi bekostat i ditt tävlingsmail. Sista dagen för att skicka in sitt tävlingsbidrag är måndag 25 augusti.

Fansens presskonferens kommer hållas tisdagen 2 september klockan 15 på Hotell Scandic Park (Karlavägen 43, Stockholm).

OBS! Du måste vara över 18 år för att tävla.

SvenskaFans.com/Supporterbar2014-08-06 12:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans