Lagbanner
ÄNTLIGEN DRAR DET IGÅNG!

ÄNTLIGEN DRAR DET IGÅNG!

Fotbollen, gemenskapen, glädjen, smärtan, ovissheten och känslan av att slitas mellan hopp och förtvivlan med det lag vi älskar och följer i vått och torrt.

Försäsongen hann knappt dra igång innan världen drog i allt vad handbroms, nödbroms och stoppknappar heter. Haynes & Co hann inte bli svettiga, knappt ens varma i kläderna, och än mindre hann någon struktur att infinna sig.
 
De matcher som hann spelas var ganska mycket upp och ner och inför den tänkta premiären, och matchstoppet som följt har inte direkt gynnat matchformen om man säger så.
 
Detta innebär att vi nu äntrar en säsong med ännu mer ovisshet än vad det någonsin har varit. Spänningen är olidlig. Kommer våra nyförvärv prestera? Kommer Haynes fotbollsfilosofi att lysa igenom? Kommer vi få se mer fart och ett rakare spel? Kommer det märkas att målburarna står på kortsidorna?
 
Oavsett så är förhoppningarna större än vad frågorna är många, och det ska bli högst intressant att se vad 2020 års upplaga av TFF kan prestera. En tuff bortapremiär lär det hursomhelst bli när Halmstad tar emot på tisdag kväll!

STÅPLATS2020-06-15 08:35:29
Author

Fler artiklar om Trelleborg