Lagbanner
Vångavallen, Trelleborg A-plan, 2019-07-13 16:00

Trelleborg - Syrianska FC
1 - 2

Kräftgången fortsätter
Peter Swärdh - ett minne blott?

Kräftgången fortsätter

Efter uppehållet väntade bottenlaget Syrianska hemma på Vångavallen för vårat kära TFF. Ståplats väntade sig ett taggat TFF men fick tyvärr som vanligt se ett intetsägande TFF som saknar spelidé och fortsätter skänka bort mål utan att motståndarna behöver anstränga sig nämnvärt.

Fast ärligt talat, var inte TFF bättre än Syrianska? Jodå, TFF var bättre än ett svagt Syrianska men det var snarare på grund av Syrianskas oförmåga än TFFs briljanta spel. Tyvärr kan TFF inte ens vinna över ett svagt bottenlag på hemmaplan, så pass dåliga är TFF år 2019.

Var är Isak??
Peter Swärdh lyckas bänka vår bästa back Isak Jönsson och fortsätter med Hugo Andersson som fortsätter att göra dåliga insatser i TFF-tröjan. Ståplats kan bara anta att PS är rädd för sidles-danne och har lovat att Hugo ska spela alla matcher. Tyvärr ser det ut som att samtliga spelare i TFF är sämre 2019 än 2018 vilket är ett underbetyg för PS. Ståplats kräver att Isak är tillbaka i startelvan nästa match! Han är den enda spelaren i TFF som har ett underhållningsvärde för tillfället, den enda som man som supporter blir glad av att titta på.

Spelidén
Det är oerhört svårt att förstå vart TFF är på väg. Vi kämpar febrilt för att lyckas ta oss fram till hörnflaggan i vårat anfallsspel och lyckas inte ens med det speciellt ofta. Spelidén, vad den nu är, håller inte. Anfallsspelet håller inte även om både Antwi och Reinholdsson var trevliga att titta på eftersom de kämpar och kan springa med bollen rakt fram utan att tappa den. TFFs yttrar var osynliga och PS kanske borde ta sig en funderare över taktiken. Sebastian Ohlsson försöker som vanligt och förtjänar ett bättre lag kring sig.

PS Out!
Nog får vara nog. Nu har det gått halva säsongen och det finns ingenting som är värt att bygga vidare på. Försvarsspelet håller inte. Anfallsspelet håller inte. Nyförvärven presterar inte. De unga utvecklas inte. Dags för Kronwall att krypa till korset och inse att PS var en felrekrytering på tränarposten. Ståplats upprepar att PW var den enda tränaren sen TFF slutade 5a i allsvenskan som faktiskt presterade bra resultat i TFF. Kan ju tycka att spelarna som ville ha bort PW borde kolla sig själva i spegeln efter årets insatser.

Till nästa match
Kolla nu här PS, här kommer din nästa startelva. En 4-3-1-2 med offensiva backar och hårt jobbande forwards. Vi hoppar över yttermittfältarna eftersom vi inte har en enda som håller måttet och kör istället med Reinholdson och Antwi på topp som kan löpa ut på kanterna. I mål får Philip Mårtensson chansen. I backlinjen spelar Albin Nilsson till vänster, nya serben och Isak i mitten med Glasberg till höger. På mitten spelar Sebastian Ohlson, Erik Andersson och Robin Nilsson. På offensivt mittfält får Zoran en chans att visa att han fortsatt håller.

För övrigt anser jag att…
Sebastian Ohlsson och Isak Jönsson fortsatt är TFFs bästa spelare
Att Zoran behöver lyfta sig flera nivåer eller börja spela i Östra torp istället 
 
 
Betyg (1-5)
 
Andreas Larsen                     2
 
Jacob Glasberg                     1
Robin Nilsson                        2
Hugo Andersson                   1
Anton Tideman                      1
 
Oscar Johansson                  1
Sebastian Ohlson                 2
Erik Andersson                     2
Mattias Håkansson (ut 45)    1
 
Zoran Jovanovic (ut 45)        0
André Reinholdsson             2

Haris Brkic (In 45)                 2
Antwi (in 45)                         2                   

Fram för framgång!
 

Samuel Yngve2019-07-14 16:34:36
Author

Fler artiklar om Trelleborg