Lagbanner
Borås Arena, 2019-10-20 17:30

Norrby IF - Trelleborg
4 - 0

Norrby - TFF 4-0
En alltför vanlig bild denna säsongen

Norrby - TFF 4-0

Det såg ganska bra ut till en början men det vände snabbt och allt blev skit.

TFF kom upp till Borås med en bra match i ryggen och hade säkert väldigt bra inställning till att ta poäng.

Till en början såg det ut att kunna bli så med ett antal halvchanser och ett TFF som kom upp i anfall samtidigt som det såg stabilt ut bakåt.

Även om Norrby gjorde mål redan efter 15 minuter så fortsatte TFF att gå framåt.

Det såg stundtals riktigt bra ut med ett fint spel med snabba omställningar, men det ledde inte till något och Norrby kunde öka på sin ledning till 2-0 på övertid innan första halvlek blåstes av.

I andra blev TFF desperata och gick upp med många spelare och försökte verkligen få in det där målet som gång på gång uteblev.

Istället bestämde sig Norrby för att göra detta till en smärtsam match för TFF, dom trampade på gasen och tog över allt. TFF hade ingen chans och allt gick åt helvete.
Norrby vann tillslut rättvist med 4-0 och TFF kunde åka hem med ett sargat lag och självförtroende.

Dom sista två matcherna är väldigt viktiga för fortsatt spel i Superettan även om det ska mycket till att det blir kvalmatcher för TFF denna säsongen.
Jag tror inte att lagen bakom kommer ikapp oavsett om TFF tar fler poäng eller inte.

Till nästa säsong så vill jag ha en ny tränare som vågar tro på sina framtidsspelare och ger dom chansen. Vi behöver också få in en riktig målmaskin, kanske kan det vara Safiu om han nu stannar.
I vilket fall som helst så var detta en skitmatch som jag snabbt vill glömma och denna säsongen kan lika bra ta slut nu så vi slipper se flera undermåliga insatser.

Men men, fram för framgång!


 

Henrik Pedersen2019-10-21 10:32:00
Author

Fler artiklar om Trelleborg