Thelin förlänger

Thelin förlänger

Managern är klar för fler år i Di Gule.

Jimmy Thelin har varit ryktenas man sedan Allsvenskan slutade nu. Han har varit på intervju hos KVC Westerlo, Sunderland och Swansea. Han har även pratat med Sverige om förbundskaptensrollen. Nu kommer en vändning i frågan. Thelin stannar och har signerat ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2026. 

Jimmy Thelin om förlängningen:
– Jag är mycket tacksam för föreningens förtroende för mig och staben. Vi är väl insatta i föreningens sportsliga målsättning att ständigt sträva efter att ta nya steg och bygga en starkare plattform att ta avstamp från inför varje säsong. Tillsammans med staben och spelarna kämpar vi varje dag för att IF Elfsborg skall vara ett topplag i Allsvenskan och vi siktar mot drömmarna tillsammans med våra supportrar.

Ordförande Sune Lundqvist:
– Vi ser det nya avtalet som ett ömsesidigt förtroende för varandra och en uppskattning från vår sida för det imponerande arbete Jimmy gör för vår förening. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans i enlighet med vår delade vision och ambition.

Klubbchef Stefan Andreasson:
– Jimmy har tillsammans med ledarstaben gjort ett fantastiskt arbete för föreningen sedan han kom till oss inför säsongen 2018. Vi har varit uppvaktade av andra klubbar om Jimmys tjänster men det har skötts på bästa sätt från alla parter. Vi trivs väldigt bra ihop och delar ambitionen att fortsätta utvecklas och utmana i framtiden.

Härligt! Nu tar vi guld!

Maximilian Dammmaximiliandamm@hotmail.com2024-01-17 17:51:00
Author

Fler artiklar om Elfsborg