Trasten bra eller dålig för laget  

Trasten bra eller dålig för laget  

Som vi i Guldköping tidigare meddelat så utsåg vi publiken, spelare nummer 12 till vårsäsongen bästa spelare. Detta för att det inte fanns en enda spelare på planen värd att utnämnas till bäst!

             
Enligt sammanställningen av alla betyg i samtliga matcher under vårsäsongen var Trasten minst dålig i laget. Men kommer han vara kvar efter sommarfönstret. Han har haft ett negativt kroppsspråk mot sina lagkamrater under flera matcher. Efter matchen mot Sirius gick han ut och sa att han själv hade högre ambitioner än vad spelet visade. Där kan man ställa sig frågan vad det sänder för signaler till medspelarna i laget? I matchen mot BP på Grimsta skrek Trasten ”Håll käften” till vår tränare. Det var många som hörde det som satt tillräckligt nära. Där kan man ställa samma fråga vad sänder det för signaler till laget, men även till publiken som hör vad han säger?

Det finns många problem i vår klubb just nu, både på och utanför planen. Vi som älskar IFK Norrköping är helt maktlösa i det vi bevittnar. Ja inte helt och hållet, utan vi som är medlemmar har lyckats via en namninsamling på initiativ av Victor Thapper lyckats få till ett extra årsmöte för att tillsätta en ny valberedning. Undertecknad har varit i kontakt med Victor och vi kommer ta ett snack lite längre fram som kommer våra läsare till del.
   
Imorgon börjar allsvenskan igen för vårt lag tyvärr. Hade gärna haft ett längre uppehåll. Har varit skönt att slippa tänka på IFK Norrköping så mycket. Nu tvingas man till det och mycket talar dessvärre för att de negativa tankarna återigen kommer slå rot i kropp och själ. Men så längde det finns liv finns det hopp. Chansen till poäng mot Djurgården på måndag är inte speciellt stor. Men sen väntar matcher mot lag i den nedre regionen. Där måste laget stå upp och ta vinster. Några förstärkningar värda att lyfta lär det inte heller bli under sommarfönstret. Nej det är vad det är och det blir vad det blir.

Må fotbollsgudarna stå oss bi och den blå stjärnan ge oss styrka!
 

Göran Modeengoran.modeen@gmail.com2024-07-07 16:45:00
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås