Tre gånger Chidi Omeje sänkte Ljungskile SK

Lördagens bortamatch mot Ljungskile SK blev precis så svår som AFC hade befarat innan. Hemmalaget började bäst utan att överlista Josh Wicks i AFC målet. Ju längre matchen gick ju klarare blev dock AFC segern. Resultat: LSK - AFC - 0 - 3 (0-0)

Matchen på Uddevalla Arena började som väntat med ett övertag för LSK. Men AFC bet ifrån trots skador och annat elände i första halvlek.
Som vanligt haglade det frisparkar för hemmalaget, (19 mot 7) Avsluten gick dock också i hemmafavör, men AFC höll emot halvleken igenom.

I matchens 56:e min hittade Omar Eddahri fram till Chidi Omeje som obevekligt satte 0-1.
AFC fortsatte att kämpa på trots hemmalagets bollövertag, något som inte hjälpte i 74:e min då Chidi Omeje på Uros Delic passning kunde göra 0-2.

Då klockan hunnit fram till 90 min hittade Linus Smedjegården fram till Chidi Omeje som kunde göra sitt tredje mål denna eftermiddag.
0-3 är en fantastisk prestation av ett AFC som för en gångs skull kunde presentera en fullgod startelva och resultatet blev därefter.

Stort grattis till Chidi Omeje förstås, dock lyfter jag på kepan för alla de övrigas insats, man besegrar inte LSK på Uddevalla Arena om inte alla gör en god insats.
Glöm inte hur utspelade vi blev på hemmaplan (0-4) Nu var revanschen hur ljuvlig som helst.