Truppen till årets första träningsmatch

Truppen till årets första träningsmatch

Under söndagen ställs Skövde AIK mot allsvenska Degerfors och det på Behrn Arena i Örebro. Tobias Linderoth har tagit ut årets första matchtrupp och den består av 24 spelare.

Skövde AIK's officiella hemsida har man tagit en intervju med tränare Linderoth inför årets första träningsmatch. På frågan om hur status i spelartruppen lyder samt hur känslan är inför matchen mot Degerfors svarar han så här:
- Känslan i laget är väldigt bra. Vi har tränat på bra de första fyra veckorna. Vi har nästa alla spelare tillgängliga inför söndagens match och vi kommer resa med en stor matchtrupp till Örebro på söndag. Alla spelarna kommer få känna spel, några kommer spela en halvlek, några lite mer, några lite mindre. Vi kommer på söndag få se en del spelare i match som vi inte sett innan eller på länge. En del av spelarna i truppen dragits med skador under en längre tid samtidigt som det kommit in lite nya spelare. Ska bli spännande att se deras styrkor och hur de agerar tillsammans med de andra spelarna i laget och i Skövde AIK:s spelsätt. Alla kommer få spela i sina tilltänkta positioner om inget oförutsett händer där ute.

Matchtruppen som åker till Örebro är:
M.Fröjd, D.Engelbrektsson, S.Sörman. O.Haglund, A.Basic, G.Broman, F.Schyberg, A.Suljev. L.Rhöse. H.Forsgård, S.Johnson (Akademi), Gottfrid Elofsson (Akademi), L.Mattson, J.Törner, H.Engström, H.Söderström, E.Abraham, M.Mörk, O.Lennerskog, D.Frisk, S.Persson (Akademi), Y.Fellrath, E.Bellander, M.Agerborn

Saknas: E.Lindell, L.Lilja. 

Källa: Skövde AIK

Johan Videll@johan_videll2023-01-28 22:13:03
Author

Fler artiklar om Skövde AIK