Tuff början, enkelt slut
Omar Eddahri, återigen matchvinnare med sina två mål

Söndagens bortamatch i Västerås mot Hemmalaget Västerås SK på Swedbank Park kunde inte ha börjat sämre än det gjorde för AFC United. Redan i matchens 3:e min tog hemmalaget ledningen med 1-0 genom en hörna som förpassades in i AFC målet. Gästande AFC kom dock igen och vände till 2– 4 (1-1)

Efter en enveten press mot VSK målet så hade AFC tvingat fram 8 hörnor då det spelats 25 min utan att kunna få in bollen i VSK målet. Så kom dock kvitteringen till slut efter ytterligare hörnor.
Med bara minuten kvar av halvleken ordnade högerbreddaren Omar Eddahri 1-1 som blev halvtidsresultat.
Tungt tryck från AFC direkt efter avspark som resulterade i nya hörnor och återigen var Omar Eddahri framme och gjorde 1-2 efter 55 min spel. Knappt hade avsparken varit då
Alex Pereira hittade Jesper Carlsson i Boxen. ”Jeppe” gjorde inget misstag utan ordnade en 1-3 ledning för AFC efter 59 min.
Fortsatt full gas från AFC gav 1-4 i 62:a min genom Filip Rogic.
Tvåmålsskytten Omar Eddahri utgick i 69:e min och in kom Rinor Nushi. AFC verkade nöjda med ledningen och hemmalagets skyttekung Jonathan Böckert kunde göra 2-4 i 82:a min.
Nu väntar ytterligare en bortamatch, den mot IF Sylvia på Nya Parken i Norrköping inkommande lördag kl 16.00