Tuff förlust på Domnarvsvallen
Bryan Massa (längst till höger) Väsbys målskytt -------- Foto: Bror Rosenback

Måndagskvällens borta match mot Dalkurd på Domnarvsvallen kunde ha slutat lite lyckligare än den 2-1 (1-0) förlust det blev.

Hemmalaget hade mest boll första kvarten utan att skapa några speciellt farliga målchanser, inte heller de våra hade några heta chanser.

I 20 min. blev det dock hetare värre, lagkaptenen Carl Nyström åker på en frilägesutvisning och på den efterföljande straffen hade förre Väsbyspelaren Brwa Nouri inga problem att överlista Thomas Thudin och så var det 1-0 i baken och en spelare mindre på banan.

Resten av halvleken förflöt utan några hetare chanser för lagen, i halvlek var naturligtvis utvisningen den stora snackisen.

Andra halvlek inleddes med tufft spel, men domarens dubbelvarning lugnade ner det hela. I 56 min får Brwa Nouri på en pärla som Thomas Thudin lyckas styra till hörna. Fasta situationer är ju ett gissel för Väsby och mycket riktigt kunde ju hemmalagets Robert Mambo Mumba göra 2-0 i 57 min och den berömda uppförsbacken med underläge 2-0 och en spelare mindre var ganska stor.

Efter en farlig situation vid Thuddes mål så kom dock Väsby igen och i matchens 73 min. kunde Bryan Massa reducera till 2-1 och lite hopp om en poäng fanns igen.

Trots bra spel med målchanser under sista kvarten så kunde inte Väsby komma ikapp.

Nu gäller det att fokusera på nästa match hemma på Vilundavallen inkommande lördag 2 juli då Västerås gänget Syrianska Kerburan kommer på besök.