Välkommen till nya Gnagarforum
En sida av fans - för fans.

Välkommen till nya Gnagarforum

Johan Westin och Christoffer Svanemar är från och med idag Gnagarforums nya redaktörer. Här berättar de om sin vision för 2015 och passar dessutom på att söka nya skribenter.

Vi är oerhört glada över att kunna meddela att jag, Johan Westin, och min kära kollega Christoffer Svanemar kommer att dela på redaktörsposten detta år.

Vår vision är att veckoligen, året runt, presentera kvalitativa och moderna artiklar som ni läsare önskar läsa. Därför får ni gärna kommentera denna artikel redan nu med förslag på vad ni saknat, förväntar er av oss och vill ha.

SvenskaFans är en sida av fans - för fans, och det är utefter det ledordet vi kommer att bygga nya Gnagarforum.

Vi vill att Gnagarforum ska vara den sidan som supportrarna vänder sig till för att få det allra senaste, för att få den breda och djupa informationen och den sidan som reflekterar temperaturen på AIK:s supportrar.

Men vi behöver hjälp!

Vi söker därför duktiga och drivna AIK-skribenter som vill bli en del av redaktionen. Då arbetet sker helt ideellt vill vi att ni tänker en extra gång innan ni söker. Vi vill bilda en stark och kompakt redaktion som tar stolthet i att få vara en del av nya Gnagarforum och att få sina texter om AIK publicerade på en stor plattform. Med er hjälp kan vi nå vår vision att göra nya Gnagarforum till något riktigt bra.

Det som förväntas av dig är att du hjälper till med alltifrån match- och träningsrapporter till snabb publicering av "plötsliga nyheter", något vi AIK:are är väl bekanta med.

Då vi vill att våra texter och sidan ska spegla AIK:s supportrar så är vi väldigt intresserade av att folk från olika bakgrund, sektion, falang, kön och ålder söker. 

Maila gärna din ansökan till westin.johan@hotmail.com och christoffer.svanemar@gmail.com

Några specifika ansökningskrav har vi inte. Berätta bara kort om vem du är och varför du ska få skriva för nya Gnagarforum. Bifogade texter och någon form av erfarenhet är ett plus men inget krav.

Johan Westin
25 år gammal och kommer från Hägersten. Tidigare redaktör för Gnagarforum under 2012-2014. Tycker att det är jobbigt att man betalat så mycket spelare, så mycket pengar, för en spelare som inte spelar. MEN jag betalar hellre mycket spelare för en dålig spelare som inte spelar än en dålig spelare som inte spelar. Se här för att förstå (nåja) vad jag pratar om.

Christoffer Svanemar
26 år gammal med rötterna i Stockholms norra förorter. Tidigare redaktör på Blackbeat, med en passion för AIK i synnerhet och europeisk fotboll i allmänhet. Har många järn i elden och älskar när saker sker i högt tempo, under ett högt tak och med en hård jargong. Älskar transferfönster. 

Nu kör vi! Mot SM-guldet!

Johan Westinjohanwestins2015-01-18 16:07:19
Author

Fler artiklar om AIK

Hoppet om Europa lever trots derbybaksmällan
Ett välregisserat drama
Fortsätt klättra i tabellen