Välkomna till nya SvenskaFans

Välkomna till nya SvenskaFans

SvenskaFans har genomgått en fullständigt teknisk renovering och satsar på att fortsätta utvecklingen av Sveriges bästa sportsajt.

SvenskaFans har under tio år varit den naturliga träffpunkten för många av landets sportfans. Från starten med svensk fotboll till dagens sajt med sitt stora utbud har vi varit i ständig utveckling.

Nu har det blivit dags att ta nästa steg när vi presenterar vår nya plattform. En hel del kommer att vara sig likt. Våra skribenter fortsätter att skriva passionerat om sina lag och länder, forumen är fortfarande det naturliga valet för dem som villa snacka och debattera, och FANTV fortsätter att bjuda på våra populära studioprogram och inslag från klubbar.

Förändringen vi bjuder på är utseendemässig och teknisk. SvenskaFans.com har helt enkelt gått igenom en fullständig teknisk renovering. All gammal teknik är utbytt och den nya plattformen kommer ge oss möjligheten att växa och utveckla nya funktioner. De närmaste veckorna kommer att bjuda på en del nyheter så väl designmässigt som funktionellt.

Den nya designen hoppas vi ska ge en bättre upplevelse för dig som besöker sidan, både som läsare och som en aktiv del av sajten på forum och som medlem.

Som vid alla stora tekniska förändringar kan vi drabbas av problem till en början och vi hoppas att du har överseende med det. Vi på SvenskaFans kommer att göra allt för att fortsätta utveckla Sveriges bästa sportsajt.


Kontakt: info@svenskafans.com

SvenskaFans.cominfo@svenskafans.com2010-09-23 10:32:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans