Var finns ryggraden i IFK Norrköpings lag
Vår nye mittback Mike Watson är en del i ryggraden i IFK Norrköping.

Var finns ryggraden i IFK Norrköpings lag

Nu när vårt kära Peking tyvärr är utslaget i Cupen efter fyra matcher, kan vi göra en sammanställning över vilka spelare som varit bäst i dessa fyra matcher. Det finns en kvartett som utmärker sig utöver de andra spelarna på planen. Ingen lär vara speciellt förvånad över resultatet!

Vi på Guldköping har sedan en längre tid utsett månadens spelare utifrån spelarbetyg. Nu har vi som sagt var fyra matcher att utgå ifrån. Skillnaden mellan de fyra bästa var så liten att den går att bortse utifrån. De fyra bästa i årets första tävlingsmatcher är:
- Oscar Jansson vår målvakt
- Mike Watson vår nya mittback
- Arnor Traustasson på det centrala mittfältet
- Samt givetvis allas vår Totte Nyman längst fram i planen

En bubblare strax utanför toppkvartetten är Yahay Kalley. Sen måste man väl lägga till att Tim Pricas mål i förlustmatchen mot Malmö är väldigt lovande. Kommer in i 78:e minuten och gör ett väldigt vackert mål. Sen har vi som bekant flera unga lovande spelare i truppen som redan debuterat. Tycker det känns som att det finns anledning till att känna en gnutta optimism inför säsongen. Om allt går lagets väg kan 2024 bli mycket bättre än många vågade tro när året började. Nu närmast tävlingsmässigt står en magisk premiär i allsvenskan för dörren mot Malmö hemma. Här kan vi drömma och tro på en revansch efter förlusten i kvartsfinalen.

På måndag ska undertecknad och redaktionskollegan Anders Petterson gå på den allsvenska upptaktsträffen. Vi är inbokade tio minuter med Andreas Alm vi hoppas och tror att vi kan få lite intressanta snack med några andra personer också.

  

 

Göran Modeengoran.modeen@gmail.com2024-03-16 10:45:00
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Bottenbetyg efter bottennappet mot Blåvitt
Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås