Var sin poäng blev det
Återigen en fin insats av högerbacken Daniel Björnkvist

Söndagens hemmamatch på Tunavallen blev en tillknäppt tillställning där lagen delade broderligt på poängen. Resultat: AFC Eskilstuna - Halmstad BK 0 - 0

Trots ett spelmässigt övertag i första halvlek så kunde inte gästerna få till något avslut mot hemmamålets Tim Erlandssson.
FC hade två halvfarliga chanser. Fysisk fotboll genom hela halvleken.

AFC Eskilstuna ryckte upp sig i andra halvlek, både spelmässigt och chansmässigt, 9-1 i hörnor säger en del.
Avsluten på och mot mål slutade 8-8. Frisparkarna i vanlig ordning till motståndarna med 19-10.
Skytteligaledaren Buya Turay kunde inte skapa så många chanser och då blev det aldrig riktigt farligt vid HBK målet.
Mittbacken och lagkaptenen Fredrik Liverstam i HBK är utan vidare en av Allsvenskans bästa försvarare.

En av våra bästa var högerbacken Daniel Björnkvist som i vanlig ordning kom farande på kanten och avslutade med fina inlägg mot HBK målet.
En som överraskade var vänsterbacken Zourab Tsiskaridze, en riktigt bra insats för att vara andra gången i A-lagströjan. En bra startelva trots 4 skador på startspelare.