Väsby föll i första trän-matchen
Thomas Thudin dirigerar försvaret

Trots lovande spel stundtals så blev det förlust mot Hammarby TFF

Hammarby TFF - Väsby United 3 - 1 (1-0)Väsby gjorde dock en mycket bra första halvlek och kunde lika gärna haft ledningen istället för Hammarby TFF.

HTFF:s mål inprickat av Carlos Gaete Moggia kom på en hörna i halvlekens sista minut. Innan dess hade Väsby flera avslut på mål, tyvärr gick bollarna oftast rakt på hemmalagets målvakt.

I andra halvlek ökade HTFF på till 2-0 i 60 min. genom ett riktigt klassmål, man kom fram på kanten och så passning snett inåt/bakåt och avslut i målvakten Thomas "Thudde" Thudins långa hörn av Andreas Dahl.

Efter en dryg timmes spel reducerade Väsby till 2-1 genom ett riktigt klass mål av nyförvärvet från Täby IS, 19-årige Robin Palacios som från straffområdets bortre hörn fick kalasträff och reduceringen var ett faktum.

Sista kvarten var det full fart framåt för Väsby i jakten på en kvittering, men som så många gånger förr så slutade det med ytterligare ett mål i baken.

Ett riktigt otursmål var det, hemmalagets 3-1 mål i 80 min, en felpassning gör att HTFF får iväg ett avslut som träffar en spelare och försmädligt studsar in i mål, som målskytt bokfördes Ivan Tedengren.

Trots 3-1 förlusten så var Väsbys stab ändå nöjda med vad laget presterade under långa stunder.

Lagets naprapat Niclas Scherdin tyckte så här

- Torsk med 3-1 men vi bjöd ändå på en riktigt positiv prestation - Individuella misstag av oss var det som resulterade i deras mål,

- Våra chanser strandade på målvakten då våra avslut oftast gick rakt på denne, men som sagt ändå var det positivt för vår del och vi ser fram emot nästa match.

Publik: c:a 200