Väsbys tränare Micke Hjelmberg efter förlusten mot Karlstad
Mikael Hjelmberg

Väsbys tränare Micke Hjelmberg efter förlusten mot Karlstad

Väsby redaktionen ringde upp Väsbys tränare Micke Hjelmberg efter förlusten mot Karlstad

 Vad hände egentligen på Tingvalla i lördags?
 - Det som hände var att vi hade matchen under fullständig kontroll inledningsvis för att sedan tappa greppet i andra halvlek.  - Det är den korta och enkla versionen

 Utan att ha en djupgående analys av matchen. Hur kunde det hända?
 - Vi är det klart bättre laget i första halvlek utan att egentligen vara särskilt bra. Vi borde ha avgjort matchen redan i första halvlek, vilket vi tyvärr inte gör.  - Behåll ödmjukheten, lägg i en växel till i passningstempot och gå för att punktera matchen, blev budskapen i paus.
 - Vi ger bort matchen totalt i andra halvlek. Man är självklart väldigt besviken och känslomässigt påverkad så här kort efter matchen.  - Hur det kunde hända är nog en kombination av att Karlstad gör en bättre andra halvlek och vi en klart sämre.  - Vi kommer inte alls upp i standard i andra halvlek och vi fick det vi förtjänade! 

Du låter besviken!
 - Ja mycket! Vi ger bort en match som vi har full kontroll på. Alla är besvikna, både spelare och ledare. Det ska vi vara! Men vi kommer resa oss, var så säker!

 Ni möter Karlstad igen efter uppehållet. Revansch då?
 - Revansch på oss själva i så fall. Nu ska vi ta ledigt och slicka såren, samla ny kraft, granska oss själva, våra styrkor och utvecklingsområden.  - Sen tar vi ny sats i höst. Karlstad måste vara riktigt bra om dom ska få med sig något från Vilundavallen nästa runda.

Startelva:
Thomas Thudin – Mtaka Simba, Calle Nyström, David Fällman, Christoffer Eriksson – Sal Jobrteh, Jonatan Lundevall – Bryan Massa, Robin Palacios – Jacob Eriksson – Osman Sow

Byten: 
Mtaka Simba – Martin Gustafsson (32), Robin Palacios – Robin Quaison (63), Jacob Eriksson – Daniel Ålund (70)

Målen: 
0-1, min 15 Robin Palacios
0-2, min 18 Bryan Massa
1-2, min 54
2-2, min 77
3-2, min 80

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roy RosenbackRoy Rosenback2011-07-12 21:13:59
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna