Viktig supporterinfo till Snokafans i Stockholm

Viktig supporterinfo till Snokafans i Stockholm

Exilsnokarna i Stockholm kommer kunna se premiären i allsvenskan i Gamla stan. Men för att detta ska fungera i dessa sjuka Coronatider läs denna viktiga information.

Bacchis Järntorgsgatan 5 i Gamla stan som är Exilsnokarnas stampub kommer kunna ta in fler än 50 personer med avstånd mellan borden. Vi kommer att sitta lite utspridda i lokalen. Matchen visas på flera våningar, så att vi får säkerhet och att Bacchi’s inte riskerar att få stänga. Obligatorisk anmälan till Exilsnokarnas mejl stockholm@exilsnokarna .se senast kl 12.00 dagen innan match. Namn och medlemsnummer. Även du som inte är medlem i Exilsnokarna Stockholm måste  anmäla dig. Undertecknad kommer finnas på platsen i vår "klubblokal" för att kunna signa upp nya medlemmar. Kostnad 150 kronor fram till nästa årsmöte 2021. Medlemskortet ger 20 procent rabatt på mat och dryck på ordinarie pris på mat och dryck på Bacchis vid varje besök på restaurangen. Anmälan krävs till varje match. Oanmälda släpps bara in i mån av plats. Vi gör vårt bästa att det ska fungera för oss supportrar som bor i Stockholm. Det är speciella tider som alla vet och flera personer som i vanliga fall är engagerade i Exilsnokarna måste tänka på sin hälsa i första hand. Vi tar några matcher i taget. Oklart i nuläget om det finns någon på plats för att teckna nya medlemskap i matchen mot AIK. 

Det kan bli problem då folk vill se andra lag, speciellt Stockholmslag, som spelar samtidigt som IFK. Därför är det noga med bokning till Exilsnokarnas mejl! Vi underlättar också arbetet och planeringen för Bacchi’s! Du kan nu anmäla dig till IFK-Kalmar sö 14/6 kl 14.30 anmäl senast lö kl. 12.00 och AIK-IFK ons 17/6 kl 19.00 anmäl senast tisdag kl. 12.00. För vidare info och håll dig upppdaterad på  http://www.exilsnokarna.se
 

Göran Modeengoran.modeen@gmail.com2020-06-09 22:15:00
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås