Vito Stavljanin lämnar MFF för Öster

Vito Stavljanin lämnar MFF för Öster

MFF:s chefsscout lämnar klubben och blir sportchef för Öster.

Efter att Vito anlänt till Malmö 2008 har han legat bakom en stor del av MFF:s framgångar med sina upptäckter och analyser av potentiella nyförvärv. Nu lämnar han klubben för att bli sportchef i Superettanklubben Öster.

 - Under min tid i Malmö har jag upplevt någonting som väldigt få personer i svensk fotboll har haft möjlighet att få uppleva. Det känns vemodigt att lämna efter 13 år, men jag är verkligen tacksam och stolt över den här tiden i klubben. Det har varit fantastiskt att jobba med så många duktiga människor, väldigt spännande och utvecklande både yrkesmässigt och personligt. Tack alla underbara MFF:are, jag hoppas att våra vägar korsas igen och lycka till framöver, säger Vito till MFF.se.

 - Vito har gjort ett fantastiskt arbete för klubben under alla de här åren. Han har bidragit till alla de framgångar som vi har haft med scoutingen så det blir ett stort tapp som vi får fylla. Vito är en väldigt varm och härlig människa som lagt ner sin själ i MFF. Vi har alltid haft en jättefin dialog under de här åren och jag hoppas att den fortsätter framöver också, säger Daniel Andersson.

Himmelriket vill också passa på att tacka Vito för den här tiden. Vito har alltid varit tillmötesgående och ställt upp för oss när vi haft frågor. Lycka till Vito.

För nästan tio år sedan intervjuade vi, Magnus och Ulf, Vito när MFF var i Ukraina. Den intervjun kan läsas här.

Ulf "Raulolle" Nilssonulf.nilsson@svenskafans.com2021-07-21 08:45:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?