Lagbanner
Funderinger fra Mister etter flott kamp av Andrea Doria mot FK Atleterna
En stolt og glad Mister.

Funderinger fra Mister etter flott kamp av Andrea Doria mot FK Atleterna

Til tross for tap med 1-3.

Andrea Dorias trener og lagpappa Per-Jarle "Mister" Heggelund har levert følgende rapport til redaksjonen etter gårdagens kamp mot Atleterna:


Hei alle.

I går gjennomførte Andrea Doria sin første kamp noensinne på stor bane over 2 x 45 i Stockholm. Den første overhodet ble arrangert i Uppsala for noen uker siden da vi møtte det trivelige laget IF Stjärnan i en kamp som endte 1-1. Men kampen ble dessverre skjemmet av en dommer som vi ikke skal snakke mer om nå, men nøye oss med å si at han er rapportert til dommerbasen i Uppland.

I går var det dyst mot Atleterna og her skulle Doria endelig få vite hvor man står etter fem måneder med harde treninger. Atleterna ligger på et nivå hakket over vår motstander og seriefavoritt Gustavsbergs IF og vi fryktet det værste før kampen. Mye av frykten lå i masse skader og bortreiste folk samt det faktum at våre innleide gjestespillere helt enkelt ikke kjente til hvordan vi spiller fotball.

Men kampen overrasker på mange måter. Det er utrolig gledelig at vi er på høyde med Atleterna i store deler av kampen. Til tider spiller vi herlig "doriaball" og da går det fort. Det var også kjempeartig å møte gutta i Atleterna som viste seg være en supertrivelig gjeng som i likhet med Andrea Doria vet å sette pris på det vakre ved fotballen istedet for å "gnelle" som Stockholmslag ofte har for vane å gjøre. Ingen kjeftet på dommeren eller på motstander og man ga skryt til sine motstandere om de lyktes med noe bra. SÅNN skal fotball være i 7. divisjon, og på andre nivåer også.

Glede, harmoni og verdighet.

Litt om våre egne folk:

Sellfors: Blitt enormt plasseringssikker og pasningsspillet er mye bedre. Den utespiller med størst utvikling siden Dorias spede start.
Mister: Jeg var tilbake i min egentlige posisjon i midten bak og det var gøy. Vi får se ... Gir meg selv Fair Play-prisen anno 2008 for å låne bort mine hansker underveis i kampen til Atleternas John Toll. Og det var gøy å møte en så sinnsykt rask spiller som Viktor i det andre laget.
Niklas: En bauta i laget, superbauta. Den du tar med deg i krigen. Leverer allltid.
Klasson: Imponerte stort på høyre kant med enorm fart og løpskapasitet. Kan bli en av lagets viktigste brikker.
KA: Spiller i minst fem divisjoner for lavt nivå. Er det man kan kalle lagets strateg. Gleder meg til han scorer mål også i kamp, for på trening er han helt vill ...
Ulf: Gjestespiller og kompis med Grande Johny. Stor mann som kan spille ball. Ydmyk og snill og da har man alle forutsetninger for å bli en ekte dorianer.
Torbjörn: Gjestespiller 2 som tilhører Torstens Lärjungar. Typisk fotballspiller i ordets rette forstand. Søker hele tiden ball og hadde en herlig venstrefot noe som er mangelvare i Doria.
Erik: Gjestespiller 3 som gjorde at Doria hadde en ekte venstrekant med for første gang noensinne! Imponerte med kraft, tyngde og spilleforståelse. I likhet med Ulf så hadde han også menneskelige kvaliteter vi setter pris på så både Erik og Ulf skal trene videre med laget så får vi se hva det leder til.
Kindvall: Letteste kroppen av alle over 40 i Sverige. Kommer du i en luke så får du ballen. Han har splitvision og er en fryd å spille fotball med.
Kviborg: Løper mye mer nå og er blitt tøffere. Kan bli en dundersuksess. Men er allergisk mot taklinger.
Hussfelt: Bena går som trommestikker og teknikken sitter. At nettopp han scorer fra 16 meter og etterpå kjører elefanten som målgest er bare rett og rimelig.
Kindbom: Får pga sin spillestil mest juling av alle dorianere. Det handler bare om tid før han øser inn mål. Vi må få han mer rettvendt i bakrom, da smeller det. Fantastisk å ha en så god fotballspiller som lagkamerat. 

Neste kamp er mot 3. divisjonslaget BK Saturnus på mandag. Da blir det tut og kjør.

Skryt også til Tommy og Fredrik som fortsetter å backe opp laget til tross for sine egne skader. Og igjen, takk til Atleterna for en herlig kamp.

Til slutt: en hilsen fra Atleterna til oss:
Anche noi vi ringraziamo per una partita bella e giusta. Spero e credo che vincete div 7. Tutto bene! Forza Andrea Doria.

Mvh Per-Jarle Heggelund
FC Andrea Doria

AD Nett Red2008-03-26 16:56:00
Author

Fler artiklar om Andrea Doria