Lagbanner

Swop Swop Pang Pang

Kantarellerna leverar a`la Kantarellstyle

TK 2010/2011 Match 2

Kantarellerna - Heroic legends of täby                 5-1                (1-0)



ÄNTLIGEN måndag igen!

Dagens motståndare var en ny bekantskap för Kantarellerna och namnet gjorde att vi såg fram mot detta möte med stor respekt jag menar hHALLÅ
Vi skulle möta dom heroiska legenderna lixom......

Kryddan+ Zlaktarn spela "golf"
Sportis klappa magen

Löken plockade upp Forwardsbesättningen samt keepern o spela its time for africa på högsta volym vilket gjorde att tyskarna mjuknade upp i baksätet,Zenga tjatade om boxen och Mittis undrade vilka vi mötte.
Väl på plats kom kapten o visade sin nya bindel..en konstig variant med kardborrband?? antar att den var större än den förra?
O började tjata att han hittat målishandskar för 100 spänn??? ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ok ge dom till sportis i julklapp dåra!!

Efter en ovanligt lång uppvärmning blåste domardanne ( strålande som vanligt) igång fighten o nu väntade vi på dom heroiska Legenderna!(ni har väl sett sparta?)
Men som planerat sprang dom heroiska legenderna rakt i Kantarellfällan o fick en lektion i Kantarellfotboll..sällan skådat taktiskt genomförd triumf gjorde att Kantarellloket ångade på i anfall efter anfall tur för motståndarna att siktet inte är kalibrerat så här tidigt på säsongen :)

Men 0-0 står sig långt in på första halvlek fram till 0,11 får bollen o vänder upp från halva plan tar några meter o mottar skott JAJA tänker Kantarellerna låt han skjuta så backar vi hem ...Sedan laddar 0,11 med VÄNSTERN!!! va fan tänker kantarellerna nu blir det kontring ju!!! sen är det som att tiden stannar upp o alla spelare o ledare fryser till o ser en underbar vänsterslägga borra sig in i nättaket!! MÅL AV 0,11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kantarellring brukar bara ske vid guld men nu var det inte långt ifrån....FAN VA GÖTT!!!!

1-0 o i pausvilan är det glada men koncentrerade miner.. NU KÖR VI!

Sen börjar målen ramla in o det jag vet är att 0,11 gör ett till på hörna
Mittis slår dit 2st o att Löken får göra ett efter ett stort arbete från jimpa som agera Stopper o följer lixom mend bollen in i mål o samtidigt håller bort 2 backar o en keeper SORT Jimpa!

Legenderna gör ett vackert mål som Trots att zenga ligger raklång inte når??? ( torde vara fysiskt omöjligt inomhus)

Hur gick det för kapten undrar nog dom flesta...
JO Kapten får med beröm godkännt ikväll trots missen raktframför mål ett avslut som han enligt egen utsago får på hälen??


Mvp
0,11
Jimpa


Till helgen är det dax för första inomhuscupen föriår och inför säsongen kände lagledningen ett visst tvivel att den kom så pass tidigt med bara 2 matcher i bena men efter dessa 2 fighter ser vi med tillförsikt fram mot lördagens kvalspel.
Kapten o Zenga bjuder in till lilla guldfesten när vi vunnit gruppen på lördag!!

KFL!

LAGLEDNINGEN2010-11-02 01:08:00
Author

Fler artiklar om Kantarellerna