Lagbanner

Inför Tvåstad - Borås

Serieledande Borås tar sig an jumbolaget Tvåstad Cobras efter en veckas uppehåll.

Borås spelade mot Skövde i den senaste omgången. Det handlade om en match som inte var bra genomförd av BHC och man förlorade mot ett lag som spelade en jättebra ishockey. Jackson Penney svarade för Borås enda mål och det var väldigt snyggt.

Boråslaget har - enligt Dan Mörk - tränat på att få fart på skridskoåkningen igen och finna spelglädjen igen

Borås leder fortfarande serien - men bara med en enda poäng.

Kim Korhonen toppar den interna poängligan.

Anders Skördåker är troligtvis inte tillgänglig för spel på grund av skada. Erik Svenningsson är dock tillbaka i laget efter sina problem med ljumskarna.

Tvåstad Cobras finner vi på sista plats i tabellen med två oavgjorda matcher och en vinst. Vinsten inkasserades senast mot starka Tranås. Det kan ge gott självförtroende och uppehållet kan ha gynnat laget.

Noterbart: BHC-bekantingen Emil Zingmark huserar i Tvåstad Cobras.

Borås är ju trots allt serieledarna och Tvåstad ligger sist med några futtiga ihopskrapade poäng. Det här ska vara en enkel match för Borås på pappret, men vilja och motivation kan försätta berg. BHC måste gå ut med en korrekt inställning och hålla fokus på rätt saker. Laget måste köra med sitt egna spel, satsa på hög fart och hålla sina positioner. Om allt flyter på blir det här en munsbit för grabbarna.

Andreas Fransson2003-11-22 18:00:00

Fler artiklar om Borås