Borås J20 körde över Växjo och info om A-laget

En fin skalp togs av vårat J20 och lite inför a-lagets match mot Nybro i morgon.

Kunde bara följa vårat juniorlag i matchens sista 10 minuter men det var väldigt underhållande. Matchen vann Borås med hela 5-0 och tre mål kom när jag var på plats. Växjö visade prov på mycket dålig inställning och drog på sig ca 30 minuter bara under den lilla tid jag var där.

På a-lagets träning saknades bara de juniorer som man lät spela match istället. Tränings snyggaste mål stod Magnus Isaksson för när han åkte slalom genom sina moståndare. Ja man har sett hårdare försvars spel men visst var det läckert nog ändå. Bjurö fortsätter att se bra ut i målet och han visar att han är redo att ta kampen med Magnus Åkerlund om vem som skall stå.

Alla 10 backar i truppen var med på isen och därför är det svårt att sia om vilka som kommer att spela. Ola Svanberg , Olof Lundqvist , Markus Karlsson och Olle Ohlsson fick inte spela senast och ligger antagligen bra till för istid mot Nybro.

Kedjorna på träningen och troligen så också i matchen var dessa. Linus Fagemo och Henrik Eriksson med Erik Andersson som center.  Jens Karlsson och Sebastian Benker med Rasmus Ericsson som center. Tim Bränholm och Oscar Andersson med Magnus Isaksson som center. Brent Davidson och Lasse Lassen med Adam Hobson som center.

Den sist nämda kedjan ser ut att kunna bli lagets ledande kedja men allt kan så klart hända. De såg verkligen ut att trivas ihop på träningen. Brent hade ett stort leende hela tiden och lånade till och med Per Ljusterängs taktik tavla för att visa ett exempel för tränarna på en lösning.

Backsidan som på pappret såg ut som den svagaste lagdelen visar upp en potenial som gör att man är hoppfull helt klart. Patrik Magnusson fortsätter att ta för sig och Markus Karlsson såg väldigt spelsugen ut.

Så ta er till ishallen i morgon för matchen mot Nybro som börjar 19:00. Och om allt faller på plats kommer laget att presenteras innan start så kom i tid.

Utan att ha en minsta koll på Nybro så tippar jag Borås seger med 6-2.