Lagbanner
Glädjande beskedet: ”Det känns bra”
Dick Axelsson är tillbaka efter sin skada och väntas spela mot Växjö.

Glädjande beskedet: ”Det känns bra”

Han har missat tio SHL-matcher på grund av en knäskada. Nu pekar allt på att Dick Axelsson gör comeback mot Växjö under torsdagen. – Han har varit borta ett tag nu, så jag tror att han är spelsugen, säger Robert Ohlsson till HockeyNews.se.

Han är en av SHL:s absolut största profiler. Men hittills har den här säsongen förstörts på grund av skadebekymmer. Nu väntas Dick Axelsson vara tillbaka i Djurgårdens laguppställning när Växjö väntar på hemmaplan.
   Huvudpersonen själv är försiktigt positiv.
   – Jag håller tummarna att det ska gå. Förhoppningen är att jag ska spela i morgon, säger Axelsson till HockeyNews.se och medger att knät inte är helt friskt.
   – Det är som det är, liksom. Jag ska kunna spela hundra procent. Det gäller bara att hitta tillbaka, men det ska gå, berättar han för HockeyNews.se.

"Varit en tuff säsong med skador hit och dit"
Tidigare har Axelsson uttalat sig kritiskt kring sin egen insats den här säsongen. Forwarden har stått för fem passningspoäng på sju matcher, men känner sig ändå inte alls nöjd med det han presterat.
   – Ja, men jag har ju spelat hockey i några år och jag förstår när man är dålig och när man är bra. Lite självinsikt har man i alla fall, säger han HockeyNews.se.
   – Det har varit en lite tuff säsong med försäsongen och skador hit och dit. Det är bara att acceptera. Det är väldigt många matcher kvar också. Det är bara att gilla läget och gå in och köra, berättar han för HockeyNews.se.

Läs även: Han vikarierar som lagkapten

Anton Högsander2018-11-21 13:58:00
Author

Fler artiklar om Djurgården

Endast en poäng efter en fin inledning - igen