Lagbanner
Jonsson-Fjällby matchas i drömkedja
Axel Jonsson-Fjällby kommer att spela med Nicklas Bäckström och T.J. Oshie.

Jonsson-Fjällby matchas i drömkedja

Först bildade Axel Andersson backpar med Zdeno Chara. Nu är det Axel Jonsson-Fjällbys tur att matchas med stjärnorna. I nattens möte lirar han med Nicklas Bäckström och T.J. Oshie.

Just nu kämpar Axel Jonsson-Fjällby för att knipa en NHL-plats hos de regerande mästarna Washington Capitals. Inför nattens träningsmatch mot Boston Bruins får han en rejäl chans att visa upp sig, enligt lokalmedier i Washington.
   Den explosive 20-åringen kommer nämligen att bilda anfallskedja tillsammans med Nicklas Bäckström och T.J. Oshie. En duo som var en stor bidragande orsak till att Capitals bärgade hem Stanley Cup nu i våras.

Gjorde mål i rookie-turneringen 
För Jonsson-Fjällby har äventyret i NHL-klubben börjat på ett tillfredställande sätt. Den skridskostarke anfallaren har bland annat hunnit med att göra mål under den passerade rookie-turneringen han deltog i, men även skapat en del uppmärksamhet på sociala medier på grund av sin vindsnabba spelstil.
   Det återstår att se om anfallaren, som den gångna säsongen noterades för 16 poäng på 42 SHL-matcher, återvänder till Djurgården i höst eller inte. Just nu pekar mycket på att Capitals verkar vara redo att ge honom en ärlig chans att visa upp sina färdigheter.

Anton Högsander2018-09-18 12:46:00
Author

Fler artiklar om Djurgården

Endast en poäng efter en fin inledning - igen