Lagbanner
Senaste nytt i Djurgården Hockey
Krüger och Norman borta några veckor till – och Stoppel har dialog om Lidö.

Senaste nytt i Djurgården Hockey

Tredjeplacerade Djurgården gästar formstarka Karlskoga under onsdagskvällen. För stockholmarnas del är ett bekant ansikte tillbaka i truppen.

Med Daniel Glad avstängd i tre matcher har Djurgården åter igen valt att låna in Pontus Johansson från Frölunda.
   Den 22-årige backen, som den här säsongen har noterats för sex assist på 15 matcher i DIF-tröjan, är tillgänglig för spel mot Karlskoga samt i derbymötet med AIK på söndag.

Besked kring skadade stjärnorna: "Två till tre veckor"
Sedan tidigare återfinns Calle Odelius, Adrian Carnebo, Marcus Krüger och John Norman på skadelistan. När det gäller de två sistnämnda fortsätter comebacken att dröja.
   – Vi fick lite i går att det är två till tre veckor framåt. Det är bättre att vara noggranna med dem än att stressa in dem så att de är hela och fina när de kommer tillbaka, säger huvudtränaren Michael Holmqvist till HockeyNews.se.
   Emil Berglund klev av tisdagens träning med känningar i ryggen – men är förhoppningsvis med i matchen mot Karlskoga, enligt HockeyNews.se.

Jagar förstärkningar – Lidö intressant till nästa säsong
Gällande transferfönstret stänger det om en dryg månad och Djurgårdens sportchef K-G Stoppel har sedan tidigare bekräftat att han vill adderar en back och en forward.
   När det kommer till målvaktssidan finns ett fortsatt intresse för Carl Lidö, som nyligen gjorde två succéinhopp med Djurgården. Burväktaren kan även vara aktuell för nästa säsong.
   – Vi har en dialog och vi har som sagt var registrerat honom som tredjemålvakt och han finns att tillgå. Han har ett avtal med Hanviken som han inte kan bryta. Men vi fortsätter en dialog både vad gäller här och nu. Och en eventuell framtid, säger Stoppel till HockeyNews.se.
   Likt förra året, då Jesper Myrenberg klev in i laget under slutspelet, kan också Djurgården registrera en SHL-målvakt inför slutspurten av säsongen.

Anton Högsander2024-01-16 20:35:00
Author

Fler artiklar om Djurgården

Endast en poäng efter en fin inledning - igen