Lagbanner

Supportrarna har fått nog

Supportrarna demonsterar, supportrarna har fått nog. På torsdagen den 19 december kommer Halmstad Hammers supportrar att samlas för att demonstrera mot den höjda hyran för Valhall.

Halmstads kommun har redan klubbat beslutet. Det blev inga 250 %, men väl 180 % höjning på en hyra som redan var hög. När dessutom Valhall, eller Sannarpshallen som den egentligen heter, är utdömd av bland annat brandmyndigheterna, så forstår man att en höjning är rejält omotiverad.

Hammers.nu har lagt ut en protestlista och innan dagen (tisdagen) är slut så beräknas där vara 1000 underskrifter. Bland de protesterande har bland annat Anders "Masken" Carlsson, Leksands sportchef ställt sig. Dessutom är där mängder av namn på spelare över landet, och i Halmstad.

Det går inte att tacka alla som skrivit under personligt, men hade det gått så hade jag gjort det. Jag vill tacka alla ödmjuka supportrar landet över som har ställt sig på vår sida i frågan. Supportrara från Skellefteå, Umeå, Piteå, Ängelholm, Lund, Helsingborg och allt däremellan har skrivit på. Det är otroligt kul att se.

Har ni inte skrivit på, så finns det gått om tid, och är ni i närheten så bege er till Stora Torg i Halmstad på torsdag (19/12) klockan 17.30 och visa ert missnöje med kommunens idrottspolitik.

Vi vill ha Hammers kvar!

David Axelsson2002-12-17 16:28:00

Fler artiklar om Halmstad