Lagbanner
Inför Leksand – Timrå: omgång 5

Inför Leksand – Timrå: omgång 5

SHL säsongen rullar på och vi är redan inne i omgång 5. Timrå gästar Leksand i kvällens match.

Leksand stod senast för en riktig comeback mot Modo. När LIF hämtade upp ett 4-0 underläge till 4-4 men orkade inte hela vägen och Modo var starkare i förlängningen. Men 1 poäng är bättre än inget poäng och med underläge 4-0 känns det lite som en seger i slutändan.
Timrå hade också en 4-0 ledning mot Rögle. Dom var också starkast i den matchen och höll ledningen ända in i mål då slutresultatet också blev 4-0.

Leksand
Har blandat och gett denna säsongen med 1 seger en torsk efter förlängning och två förluster.
Läget i truppen är mer eller mindre oförändrade backen Alexander Lundqvist är fortfarande borta. Målvakten Mantas Armalis som hastigt missade lördagens match på grund av personliga skäl är tillbaka. Anledning att han missade Modo matchen var att han blev pappa för andra gången.
Bästa poängplockare i Leksand är Oskar Lång med 3+2 och Justin Kloos 3+1.

Timrå
Även Timrås säsong har gått som en berg och dalbana. Dom började säsongen med att förlora borta mot Luleå sen har det blivit seger i ÖT sen förlust igen och nu senast seger igen mot Rögle.
Leksand lär ha lite extra koll på Jonathan Dahlen som gjort 1+4 och Emil Pettersson som gjort det 2+2 hittills denna säsongen.

Vad: SHL omgång 5, Leksand – Timrå
Vart: Tegera Arena, Leksand
När: tisdag, 1/10 kl 19.00
TV: TV4 Sport Live 1 och TV4 play 

Framåt Masar

Anton Melin@antonVONNmelin2024-10-01 13:04:00
Author

Fler artiklar om Leksand