Lagbanner
LIF-redaktionen söker skribenter

LIF-redaktionen söker skribenter

Brinner du för Leksand och vill förmedla din kunskap och passion till en bred läsekrets? Vill du nå ut till de mest inbitna fansen i Sverige? Tveka då inte att ansöka som skribent för Leksand på SvenskaFans!

SvenskaFans är sidan ”Av fans, för fans”. Vi vill vara ett alternativ och komplement för de traditionella medierna. Vi vill förmedla bilder, känslor, funderingar och åsikter utifrån supporterperspektivet, på våra egna villkor. Det är SvenskaFans i ett nötskal. Det är så man ska se på SvenskaFans – fansens egen kanal.

Leksandsidan har idag Hockeyzons mest aktiva lagforum och nu vill vi stärka sidan ytterligare med att forma en aktiv lag-redaktion för att bättre kunna nå ut till LIF-fansen. För att göra det behöver vi fler engagerade skribenter som brinner för Leksands IF och har viljan att nå ut till de mest inbitna fansen. 

Som skribent hos oss har du chansen att utveckla ditt skrivande och skaffa dig massor av kunskap och erfarenhet kring den klubb ditt hjärta brinner för. Du får ett unikt kontaktnät tillsammans med likasinnade skribenter i en redaktion som färgar just ditt lag. I det här fallet Leksands IF. 

För att skriva på SvenskaFans ser vi att du uppfyller följande krav:
- Redo att jobba ideellt. SvenskaFans är trots allt en bra språngbräda ut i sportjournalistikens värld, och det finns flera exempel på skribenter som tagit steget till kvällstidningarna eller annan svensk sportmedia.
- Lägga ner åtminstone ett 1-2 timmar i veckan på att skriva, och känna att du kan göra så under en lång tid framöver.
- Du är en stor sympatisör av ditt lag, är väl insatt och följer dem flitigt.
- Behärskar det svenska språket väl.
- Är minst 16 år.
 

Låter det som något för dig?
 
Hör i så fall av dig till SvenskaFans hockeyredaktörer Viktor Alner, på viktor.alner@svenskafans.com eller Niclas Viberg, på niclas.viberg@svenskafans.com. Eller direkt till LIF-redaktionens David Kvicklund, på david.kvicklund@gmail.com. Skriv en kortare presentation om dig själv och din relation till Leksands IF.

redaktionen2019-09-23 10:17:00

Fler artiklar om Leksand