Tunga namn klara – mer på ingång
Ludvig Rensfeldt blir Djurgården trogen – och mer är på gång i truppbygget.

Tunga namn klara – mer på ingång

Först bestämde sig Tim Söderlund för en fortsättning. Nu är det officiellt att Marcus Krüger, Daniel Brodin och även Ludvig Rensfeldt är med på resan. Och mer spännande är på gång för Djurgården.

Efter den tuffa degraderingen till Hockeyallsvenskan rustar Djurgården rejält inför den kommande säsongen. I går blev det helt klart att Marcus Krüger (kontrakt på 2+2 år) och Daniel Brodin (fyraårskontrakt) spelar med laget till hösten.

Sägs dra i rutinerad center
I dag kom nästan glädjebesked. Den mångsidige centern Ludvig Rensfeldt har nämligen kritat på ett treårskontrakt med klubben.
   Enligt uppgifter till HockeyNews.se drar även Djurgården i centern/anfallaren John Norman. Dessutom har Emil Berglund fått ett kontraktsförslag att ta ställning till.
   – Emil har fått ett bud så vi väntar på återkoppling. Vi skulle höras här efter påsk, säger sportchef K-G Stoppel till HockeyNews.se.

"Vi håller dialogen öppen"
Av allt att döma kommer Jonathan Lekkerimäki och Liam Öhgren stanna i Djurgården. Så även Calle Odelius och Noah Östlund. Enligt HockeyNews.se är även Wiktor Nilsson och Nils Strandberg Sarén på tapeten bland juniorspelarna.
   Gällande målvaktssidan är det osäkert om Niklas Svedberg blir kvar. Hans rehabilitering ser ut att bli lång.
   – Det låter mer som oktober-november spelklar. Så mycket kanske inte vi kan gambla, vi får se. Men vi håller dialogen öppen i alla fall och pratar med varandra, säger K-G Stoppel till HockeyNews.se.

Anton Högsander2022-04-20 19:07:00
Author

Fler artiklar om Djurgården