Lagbanner
Bologna-Torino 1-1: På återseende!

Bologna-Torino 1-1: På återseende!

Serieepilogen hemma mot Torino slutade med delad poäng efter att Simone Zaza slagit till i den andra halvlekens mitt.

Så var det över för den här gången. Lite tomt känns det, men samtidigt var det väl inte en dag för tidigt som den här utdragna säsongen avslutades.

Hemma mot Torino var det Bologna som inledde piggast och laget tog också ledningen efter att Svanberg gjort sitt första mål för klubben. Ledningen stod sig halvleken ut, men efter att Mihajlovic bytt ut både Barrow och Palacio redan i paus tappade hemmalaget initiativet.

Kvitteringen kom när det återstod 25 minuter att spela och var resultatet av ett ögonblicks Zaza-briljans (volleyskott ur snäv vinkel som Skorupski inte alls var beredd på). Under matchavslutningen jagade Bologna ett segermål, men kantduon Sansone-Skov Olsen skördade inga vidare framgångar trots ett stort bollinnehav och det vete sjutton om inte Torino faktiskt var närmare ett avgörande. 

Bologna avslutar därmed säsongen på en tolfteplats med 47 inspelade poäng och vi konstaterar att även om laget innehåller många lovande element så har Mihajlovic en del att jobba med. Men konstigt vore det ju i och för sig annars.

Redaktionens spelarbetyg:

Lukasz Skorupski – 6


Ibrahima Mbaye – 6
Danilo – 6
Gary Medel – 7
Stefano Denswil – 6
 
Jerdy Schouten – 6,5
Mattias Svanberg – 6,5
 
Musa Juwara – 6
Roberto Soriano – 6,5
Musa Barrow – 6
 
Rodrigo Palacio – 6                           
 
***
Nicola Sansone – 5,5
Federico Santander – 5,5
Nicolas Dominguez – 5,5
Andri Baldursson – 5,5
Andreas Skov Olsen – 5,5

Mikael Mansjö2020-08-04 11:22:02
Author

Fler artiklar om Bologna