Lagbanner
Inför omstarten

Inför omstarten

Efter ett över tre månader långt uppehåll återstartar Bologna sin Serie A-säsong i kvällens hemmamatch mot Juventus.

Bortamatchen mot Lazio den sista februari var det senaste vi såg av Bologna och förlusten då var det inte mycket att säga om. Sedan dess har det som bekant hänt ett och annat och det är inte mycket vi har att hålla i handen när Bologna ikväll kliver in på Dall’Ara för att gå upp mot serieledarna
från Turin.

Samtidigt har laget inte så mycket att förlora, att det överhuvudtaget spelas fotboll igen borde ge inspiration så att det räcker och blir över, och truppen är till synes i gott skick (Skov Olsen och Santander är de enda spelarna på skadelistan) även om Mattia Banis och Jerdy Schoutens avstängningar riskerar att bli kännbara.

Om vi sedan ska göra en liten generellt uppdatering om vad som har hänt sedan sist så är den senaste nyheten att Sinisa Mihajlovic har skrivit på ett nytt kontrakt och det nya avtalet gäller fram till sommaren 2023. Gott så! På kontraktsfronten kan vi även rapportera om att spelare och ledare har kommit överens om att avstå en månadslön för att ge klubben en hjälpande hand i dessa coronatider.

Vidare har klubben meddelat att det blir Fincantieri (https://it.wikipedia.org/wiki/Fincantieri) som ska projektera och utföra renoveringen av Dall’Ara.

Avslutningsvis en hälsning till Giuseppe Gazzoni Frascara, klubbens ägare mellan 1993 och 2005 (och sedermera hederspresident från november 2014), som gick bort den 24 april. Ciao presidente!  

Källa:
zerocinquantuno.it

Mikael Mansjö2020-06-22 13:31:57
Author

Fler artiklar om Bologna