Dopopartita Udinese-Milan 1-1 : Calabrias röda kort blev Milans fall
Saknades på plan idag

Dopopartita Udinese-Milan 1-1 : Calabrias röda kort blev Milans fall

Milan tappade sin ledning efter att ha fått Calabria utvisad efter två gula kort.

Bra kontroll
Kommentatorn tyckte väl att ett mål hängde i luften långt innan utvisningen, men jag tyckte faktiskt att Milan hade rätt bra koll på läget ända tills Calabria dummade bort sig från matchen. Jag är högst skeptisk till att Gattuso är rätt man för att ta Milan till nya höjder, men attitydmässigt börjar Milan lika något som för första gången på många år verkar vara värdigt den anrika rödsvarta tröjan.

Avtrubbad
Det är en passande rubrik. Jag tyckte liksom inte att det här var så illa. Jag är nästan nöjd med en pinne och att Milan får fortsätta gå obesegrade. Mot Udinese som faktiskt inte var särskilt bra idag. Det är på den nivån det är. Ingen kommer att få skit. Ingen kommer att få sparken. Ingen blir petad och ingen bryr sig. Ingen bryr sig. Vi har alla pga de senaste många årens kräftgång vant oss vid det här. Vi har slutat reagera. Vi är alla avtrubbade och det gör lite ont i mig att det gått så långt att vi nu måste bygga upp den där vinstförväntande inställningen hos fans också. 

Anfallsposten
Idag fick Silva chansen och man kan inte påstå att han tog den. Samtidigt tycker jag att han inte varit så usel som Kalinic varit när han fått chansen, och borde därmed gå före honom i hackordningen. Suso briljerar och idag var det hans briljans som gav oss en poäng. Vi behöver sådana spelare, de vinner många poäng under en säsong. Samtidigt behöver vi en fungerande central anfallare. När hade vi senast en sådan? 



*******
Efter allt som hänt har jag svårt att känna någon vidare sympati för 

Kaveh Golestani2018-02-04 16:57:30
Author

Fler artiklar om Milan

Fem snabba: Fiorentina - Milan 2-1