Lagbanner

Två spelares röster om matchen

Spelarkommentarer från målskytten Luca Saudati och debuterande Ivan Baldanzeddu

Luca Saudati

- Jag kan inte vara annat än glad över att jag gjorde mål, men mina tankar går till hela lagets insats som säkrade segern. Jag är mycket nöjd eftersom att vi tog det lugnt hemma mot Palermo, ett stort lag som vi kommer att se i toppen på tabellen i slutet på säsongen.

Vidare fortsätter Saudati med den generella säsongsinledningen.

- Vi har inlett den nya säsongen i rätt tempo, vi har gått igenom fyra matcher obesegrade. Vi kan inte vara annat än nöjda! Vi är en bra grupp och på planen gör vi allt för att hjälpa varandra.

- Serie A är en mycket svår serie, därför är det viktigt att vi står kvar med fötterna på jorden, säsongen är fortfarande mycket lång, avslutar målskytten Saudati.

Ivan Baldanzeddu

- När Mister Cagni sa till mig att göra mig redo för ett inhopp tänkte jag på mina föräldrar. Mina föräldrar som har kört kilometer efter kilometer för att se mig varje söndag, för att vara nära mig, för att hjälpa och lära mig.

- Att gå in på planen, Carlo Castellani, min arena då jag alltid varit ett Empoli tifosi, när Empoli leder mot Palermo är något alldeles spektakulärt! Jag vill återigen tacka Mister Cagni, hela klubben samt mina lagkamrater. I Empoli har jag fått möjligheten att mogna både som fotbollsspelare och som människa samt att jag nu har debuterat i högsta ligan. Jag vill tacka alla som trott på mig!

- Jag har uppfyllt min barndomsdröm! avslutar en lyrisk Ivan Baldanzeddu.

(Fritt översatt från www.empolicalcio.it)

Leonard Jägerskiöld Nilsson2006-09-25 19:09:00

Fler artiklar om Empoli