Lagbanner

Inför Empoli - Piacenza

Ikväll kör Empoli mot Piacenza...

Ikväll ska Empoli köra mot Piacenza som är i en ganska bra form, de vann sin senaste tränings match med 8-0 och Dario Hubner som nästan vann Skytteligan förra året i Serie A är i en mycket bra form och han kan göra många mål i en match. Men det är inte bara Piacenza som har sina farliga målskytt och bra spelare, utan vi har också våra spelare som är i form och som kan göra många mål för om vi inte var ett bra lag så skulle vi inte vara med i Serie A i år!

Spelare att se upp för :

Empoli: Nästan alla spelare i Empoli har en mycket bra form efter alla våra 10-0, 17-0
matcher men de som jag följt mest och de som visat att de är i en mycket bra form är Ighli Vannucchi, Luca Saudati och Antonio Di Natale. Vi börjar först med våran Målskytt Di Natale, han har gjort mål i varje tränings match inför Serie A och han har nog den bästa formen i Empoli just nu men vi får hoppas att han gör mål i matchen mot Piacenza. Nästa man är Luca Saudati, succé lånet från Atalanta, han har också som Di Natale gjort mål i varje tränings match och han har en bra form inför Piacenza matchen, han är någon som Piacenzas backar ska se upp för speciellt när det är hörna. Sist men inte minst är Ighli Vannucchi som gjorde 3 mål sist, hans prestationer under tränings matcherna har varit superb och han har också visat sin goda form.

Piacenza: En spelare som våra backar måste se upp för är den mycket mål glada anfallaren Dario Hubner. Och en annan spelare i Piacenza som är mycket bra är den stora ”framtids löftet” Enzo Maresca som är en mycket mycket bra spelare som kan göra vad som hälst.

Jag vet fortfarande inte vilka som ska börja köra i start elvan men jag kommer att skriva ett till artikel om den här matchen. Vi får hoppas på att Empoli vinner och visar att dom kan vinna Serie A i år.

Forza Empoli !

Shahin Baharan2002-08-31 15:28:00

Fler artiklar om Empoli