Lagbanner

Empoli [10-0] Pontedera

igår spelade Empoli.....

Igår spelade Empoli en tränings match mot Pontedera som slutade 10-0 till Empoli.
Det var en mycket bra match av Empoli som enkelt vann matchen.
Nu har många spelare i Empoli visat att dom är i form och att dom vill komma långt i Serie A.
De som gjorde målen igår var :

Antonio Di Natale : Han spelade strålande igår och han blev en riktig match vinnare efter han gjorde 4 mål. Han har gjort mål varje tränings match och han har visat att han verkligen kommer lyckas med Empoli i Serie A.

Luca Saudati : Den inlånade Atalanta spelaren har varit otroligt bra i Empoli och han gjorde 2 mål igår. Han är mycket bra spelare som gör många mål och om han kör med Di Natale på top så kommer dom kanske bli en av de vassaste anfallarna i Serie A!

Francesco Tavano : Han är också en bra anfallare men han kommer nog vara bänkad för det mesta. Han gjorde ett fint mål igår och han har en ganska bra form. ”Franno” skadade knäet igår men det ser inte så allvarligt ut.

Antonio Buscè : Antonio är en mycket bra mittfältare som kämpar mycket, han gjorde ett mål igår och det är osäkert om han kommer få spela i start-elvan mot Como eller om han kommer få sitta på bänken .

De Oliveira Amauri Carvalho : Den här unga brassen är en av Parmas unga-talanger som kanske kommer bli något stort i framtiden men just nu är han utlånad till Empoli och han gjorde ett mål igår,

Tommaso Rocchi : Han är en mycket bra anfallare och han gör mål när det behövs och han spelar bra i viktiga matcher. Han gjorde också ett mål i går och det ser ut som om han är med i start-elvan mot como.

Shahin Baharan2002-09-12 20:31:00

Fler artiklar om Empoli