Lagbanner

Baldini inför-Juventus...

Baldini intervjuas och han säger lite om Juventus...

Igår intervjuades Baldini inför matchen mot Juventus och då frågade dom :

Hur känner du dig innan matchen mot Juventus?

Baldini : ”Jag vet inte hur jag känner mig innan matchen för det är några dagar kvar tills matchen börjar men jag kommer nog känna mig bra för att grabbarna skötte sig jätte bra mot Como och vi är ett jätte bra lag men vi har inte så mycket att visa up mot Juventus för dom är ett stort lag med många jätte bra spelare i men jag tror vi kan klara oss. Dom har sina bra spelare och vi har våra bra men vi har ju en liten fördel för att Juventus kommer att köra en Champions League match. Men vi får träna mycket och passa snabbt och köra med kontringar för att göra mål mot Juventus… för allt kan hända!. ”

Jag ska bara ge mina kommentarer om det Baldini sagt, och det är att han har rätt om det med kontringar. Men jag tycker inte Empoli borde visa Juventus för mycket respekt så att det leder till att spelarna inte vågar tackla motståndarna och att dom förlorar många bollar. Det här har hänt med många andra fotbolls klubbar som visar för mycket respekt mot ett lag i en match som senare leder till att det andra laget vinner bara för att spelarna har varit ”rädda” och inte vågat tackla och gå in i hårda närkamper.
Juventus borde faktiskt få ganska mycket respekt eftersom dom vann Serie A förra året och för att Empoli nyss kommit up ifrån Serie B men det borde inte leda till att spelarna inte vågar röra på bollen och att dom blir psykade med att Juventus har bra spelare, och att Juventus kommer att vinna.
Om vi spelar likadant som vi spelade i söndags mot Como så tror jag att vi kommer klara oss och få minst en poäng. Uppställningen vet jag inget om just nu för att Baldini inte kan köra för offensivt för då kan Juventus på en mycket snabb kontrings attack göra mål.

Men jag är jätte glad och nöjd över Empoli efter söndags match mot Como för nu har Empoli fått en jätte bra start på Säsongen och om man tänker efter så är alla de nya lagen nere i botten med 0 poäng medans Empoli är på 4:e plats med 3 poäng men det har ju bara gått 1 match men vi får hoppas på att det bli en jätte bra säsong.

Shahin Baharan2002-09-17 22:53:00

Fler artiklar om Empoli