Matchrapport : Empoli [0-2] Juventus

Igår spelade Empoli mot Juventus i en mycket bra match som slutade....

De regerande Serie A mästarna har nu vunnit sin andra match i Serie A efter den mycket svåra matchen mot Empoli.
Matchen blev inte så som Empoli förväntade sig utan Juventus vann med 0-2. Empoli förväntade sig att minst göra ett mål eller spela lika så att dom kunde stoppa Juventus men nu så blev det inte så.

Juventus som spelade mycket offensivt med 3 anfallare gjorde ett tidigt mål genom att Baiocco chippar upp bollen på vänster sida där Del Piero befann sig. När Del Piero möter bollen så springer han snabbt mot mål och när han försöker springa förbi Berti på vänster sida så slänger Berti sig, han missar bollen men han ”nuddar” Del Piero som mycket lätt ramlar.
Det var en mycket misstänksam straff för när man kollade på reprisen så kan man se att Berti inte nuddade Del Pieros fot men domarn bestämmer.
Sedan så dömdes det till en straff som den mycket form starka spelaren Del Piero satte in.
Salas sköt en mycket fint skott som Berti räddade, men på returen så gjorde Del Piero mål men den bortdömdes p.g.a. offside.
Innan första Halvlek var över så fick Luliano ett gult kort. Del Piero fick också ett gult kort men han fick den i den 50:e minuten.
Men i den 71 första minuten så gjorde Del Piero ett mycket fint mål som var en exakt kopia av det mål som han gjorde mot Atalanta. Tudor lobbade upp bollen mycket fint till Del Piero som senare bröstar ner bollen och sen på en volley så nätar han den.

Empoli spelade jätte bra första och andra halvlek men Juventus anfall hade lite problem.
Nedved kunde inte passa upp alla bollar och han kunde inte springa fram så mycket eftersom Salas hela tiden stod i vägen. Salas spelade jätte dåligt första halvlek enligt många men i den andra halvlek blev han lite bättre då Camoranesi byttes in.
Spelet funkade lite bättre då för Juventus men Empoli spelade super bra.
Men Juventus back linje var otroligt bra. Dom rensade alla bollar och Empoli kom nästan aldrig förbi Juventus backar som troligen är Italiens bästa backar

Matchens bästa spelare blev Alessandro Del Piero. Och det håller jag med om 100 % eftersom det var han som gjorde det mesta. Han spelade jätte bra och han är i en jätte bra form och jag tror inte någon back kan stoppa han.