Lagbanner

Efter matchen, med spelarna...

efter matchen var alla mycket positiva och Baldini är jätte nöjd med alla spelarna...

Igår förlorade Empoli mot Juventus, många blev lite ledsna men det blev inte spelarna i Empoli. Alla var jätte nöjda efter matchen eftersom Empoli spelade jätte bra och det har många sagt. Dom intervjuade spelarna lite snabbt efter matchen och nästan alla spelare sa bara något positivt och dom sa att dom var super glada över deras prestation under matchen.
Här kommer lite kommentarer från Baldini och brassen Cribari :

Baldini : ” Jag är jätte nöjd med grabbarna eftersom dom kämpade jätte mycket och dom spelade superbra. Om vi fortsätter alla våra matcher så här så kommer vi komma jätte långt för matchen mot Juventus var helt otroligt. Men Juventus är en mycket större klubb som t.o.m. vann ”lo scudetto” förra året och dom har otroliga spelare som är jätte bra men det att vi pressade dom jätte mycket, gör mig mycket glad och jag tror vi kommer lyckas.

Fråga igen : ”Så du är nöjd att ni förlorade 0-2 ?”

Baldini : haha, nej nej… det är klart att jag inte är nöjd att vi förlorade men du och alla andra måste tänka på VEM vi förlorade mot. Juventus är inte vilket lag som helst utan Juventus är en av de top 5 bästa i Europa och dom är troligen bäst i Italien och deras back linje är kanske den bästa backlinjen i hela Italien. Men annars är jag jätte nöjd med grabbarna.

Senare får dom tag på Cribari som verkligen var positiv.

Cribari : ”Om Juventus inte hade Del Piero med hade vi säkert vunnit för vi spelade otroligt bra men jag märkte att våra spelare hade lite svårigheter med deras backlinje som var bra. Men utan deras Del Piero så hade det gått dåligt för dom.”

Nästa match är emot Perugia på bortplan och mer nyheter om dom kommer senare…


Mail : Empoli_news@hotmail.com

Shahin Baharan2002-09-23 22:30:00

Fler artiklar om Empoli