Lagbanner

Matchrapport : [Empoli - Bolonga]

Det här var en mycket tråkig match som slutade mållös...

Igår den 6 oktober så spelade två mycket skickliga lag mot varan. Matchen förväntades att vara mycket bra med många attacker men det blev tvärtom.
Så som jag fick höra så var matchen ganska tråkig och den slutade mållös

Det var verkligen inte så som många hade förväntad sig, många hade förväntad sig att det skulle vara mycket ”action” och många kontringar och skott på mål, men det blev inte så. Båda lagen spelade mycket ”försiktigt” och inga bra chanser kom upp. Anledningen till att Bolonga inte spelade bra var kanske för att Locatelli inte spelade bra, eller han rättare sagt spelade KASST.

Det var mycket jämnt i början men inte så många chanser skapades, men Empoli var det lite bättre laget. Alla kämpade mycket förutom en spelare, och det var Locatelli, som bara stod och väntade på bollen.
Matchen blev lite aggressiv med spelare som glidtacklade mycket. En som drog på sig ett gult kort var den mycket talangfulla backen Cribari. Han spelade lite fult och han fick gult kort den 31: a match minuten. Innan halvlek fick Marcello Castellini i Bolonga ett gult kort.
När andra halvlek började spelade ingen bra. Inget av lagen skapade bra chanser men det blev många hörnor. I den 50:e minuten fick Atzori gult kort för filmning.
Efter det tredje gula kortet så började lagen spela mycket aggressivt och allt sportsliga spel var borta.
Empoli passade runt bollen jättebra men dom attackerade inte så mycket. Under matchen så har många sagt att Locatelli spelade jättedåligt och att han nästan aldrig sprang och det såg ut som om han inte äns ville spela.
I den 90:e minuten fick Parmatti i Bolonga ett gult kort för att han spelade jätte fult.

Sammanfattningen av matchen var att matchen var mycket tråkig och att den sämsta spelaren på plan var Locatelli. Han var så dålig att han kom med i ”sämsta-elvan” i Italien.
Matchen skulle ha haft varit bättre om Locatelli hade spelat bättre, för att det är igenom han som målen kommer ifrån.

Shahin Baharan2002-10-07 19:31:47

Fler artiklar om Empoli