Lagbanner

Fill-ins INFÖR : Lazio - Empoli.

Jag kunde tyvärr inte skriva Inför rapporten. Så den här artikeln ger er extra information om Lazio och Empoli. Enjoy...

I den här artikeln som jag har valt att skriva, så ska jag fylla in mer fakta om båda lagen.
Jag har sökt upp lite fakta nu efter att jag kom hem, och på 4 år så har Lazio och Empoli spelat 4 gånger mot varann. Det har gått mer positivt för Lazio som har vunnit 2 gånger, Empoli kan också vara glada för att de har vunnit en gång mot Lazio. Den sista gången de spelade blev det lika.

03/14/1999 Empoli-Lazio 0-0
11/08/1998 Lazio-Empoli 4-1
02/11/1998 Lazio-Empoli 3-1
09/21/1997 Empoli-Lazio 1-0.

Senaste nytt om båda lagen :


Empoli : Det var ganska klart att Cupi inte skulle spela mot Lazio på Söndag, men igår så såg det ganska klart ut att Cupi är frisk. Han är tillbaka men jag vet inte om han startar från början. Om inte Cupi spelar från start mot Lazio imorgon så kommer Agostini att ta hans plats. Agostini är en mycket bra back, så vi behöver inte oroa oss så mycket.

Lazio : Det ser inte så ljust ut för Lazio som saknar Giuliano Giannichedda. Giannichedda är en mycket bra mittfältare som nog betyder jättemycket för Lazio. Det ser inte så ljust ut för Stam heller eftersom att han har varit sjuk hela veckan, så det är inte säkert att han kan vara med. Annars så spelar Lazio med sin ”ordinarie” trupp.

Form Nyheter :


(V=Vinst, L=Lika, F=Förlust)
Empoli : LVLFVV.
Empoli har imponerat alla jättemycket och de har bara förlorat 1 match i de senaste 6 matcherna. De har en mycket stabil backlinje som är mycket svår att pasera och de har kanske en av de vassaste anfallsparen i Serie A.

Lazio : LLVVLV
Lazio har varit bra iår men de har inte nåt till deras standard som är ett jättebra lag. De har varit bra men de har inte imponerat många. På de 6 senaste matcherna så har de vunnit 3 gånger och de har spelat lika 3 gånger som är ganska hyfsad för ett storlag som Lazio.

Mina kommentarer :


Jag tror att detta kommer att bli en mycket svår match för Empoli eftersom att Lazio är jättebra, men, Lazio har inte vunnit mot Empoli på bortaplan så det kommer att bli ganska tufft för Lazio. Men vi får inte glömma Empolis vassa anfallspar som sänkt många lag. Jag tror att matchen slutar 2-2.

Spelare att se upp för :


Empoli: Tommaso Rocchi. Den gamla Como och Treviso spelaren gjorde ett mål igen förra veckan mot Piacenza som bevisar att han är bra anfallare.

Lazio: Sinisa Mihajlovic. Den serbiska fotbollsstjärnan har varit i en ganska bra form men mot Röda Stjärnan satt han. Många säger att han sa att ”han behövde vila”, men andra säger att han bara var lite rädd och att han inte ville spela mot sitt gamla lag. Sinisa missade också straffen på derbyt mot Roma som kunde avgöra matchen. Nu har han chansen att ”gottgöra” fansen för hans misstag mot Roma. Och han skjuter en av Serie As bästa frisparkar ;).

Shahin Baharan2002-11-02 22:34:00

Fler artiklar om Empoli