Halvleks Match Rapport [Empoli 1-0 Milan]

Första halvleken är slut och EMPOLI LEDER !!!!!

Den här rapporten är mest om Empoli och deras chanser, och det står bara lite grann om Milan.

Det ända jag kan säga nu är att jag är super nöjd och super glad. Jag trodde själv och, experterna trodde att Milan skulle leda med minst 0-2 innan andra halvlek. MEN NEJ DE HADE FEL, Rocchi gjorde ett excellent mål som var mycket fint, och nu så leder vi med 1-0.

Matchen började mycket fint av båda lagen då det jättejämnt mellan dom.
Men i den 14:e matchen minuten så fick man se hela matchen ändras då Empoli kom med deras första chans. Rocchi fick en mycket fin passning in i straffområdet som tyvärr Dida kunde plocka upp. Men det var efter detta som Empoli började att ÄGA matchen. Jag trodde verkligen att Nesta förflyttning till Milan skulle vara bra, men han har blivit sämre än han var i Lazio. Han hade otroliga problem med Rocchi som stundtals fintade förbi han.
Men ändå…

Jag trodde att matchen skulle vara på ett sätt så att Milan skulle vara det bättre laget hela matchen, men jag fick se många fina saker som Empoli gjorde. I den 15 minuten fick Buscé en mycket fin djupleds passning som han klarade att springa förbi Costacurta som var lie seg i bena. Men sen så kunde Nesta rensa bollen.

Sen så fick vi se Giampieretti göra något mycket fint, han snurrade runt och på teknisk sätt så dribblade han förbi två Milan spelare innan han drog ner Rui Costa :)

I den 25 match minuten så fick Empoli en hörna som blev ganska farlig, Pratali nickade till bollen men tyvärr så var den förlös

I den 27:e match minuten så fick Buscé bollen och han spelade bollen runt Costacurta sen så sprang han in på höger sidan, sen gav han ett inlägg som Nesta skulle nicka bort men han lyckades inte med det och bollen flög ner i straffområdet sen när Rocchi skulle skjuta in den, så låg Nesta på marken och innan han hann hoppa över Nesta så tog Dida bollen sen så fick Dida en frispark.

I den 29:e så sprang Rocchi mycket fint på höger sida, Nesta kom för att ta bollen men Rocchi dribblade fint och han gav en mycket fin inlägg som tyvärr dömdes för frispark till Milan för att Grella hoppade upp med dabbarna förre.

Nesta hade jättemycket problem med Rocchi sen alla problemen ledde till lednings målet som Rocchi gjorde.
I den 42:a match minuten så fick Rocchi en mycket fin långboll som han mycket fint tog ner sen sprang han jättesnabbt förbi Nesta sen så skött han in bollen bakom Dida.
Det var ett superfint mål av Rocchi och hans prestation i matchen har varit jättebra

Nu börjar 2:a halvlek, mer skriver jag sen…