Lagbanner

Milan, bara närmare och närmare

Milan kommer kanske att värva...



Det har ryktas mycket om att två spelare i Empoli kommer att säljas bort när transfermarketen börjar. Nu är det inte rykten längre, de två spelare som hela tiden får bjud ifrån storlagen, som Milan, Juventus, Roma, och Inter är: Antonio Di Natale och Sanchez Emilson Cribari.
I början så var det Juventus som var mest intresserad av Cribari, sen kom Roma med i ”racet” om att få den unga talangen. Men de senaste veckorna så har jag inte läst något om att Juventus och Roma vill ha han, MEN, nu (enligt soccerage) så är storlaget Milan också intresserad av Cribari.
När jag läste det trodde jag att Cribari skulle säga något i stil med ”Jag vill vänta och spela i Empoli tills säsongen är slut”

Men det som han sa var roligt, och konstigt. Han sa :

- Jag skulle promenera till Milano för att få chansen att spela för den italienska giganten.

”I cant blame him”, vem skulle inte vilja spela i Milan ?

Men om Milan ska köpa han så kommer de att värva den unga talangen efter att säsongen är slut. Men, Milan har också erbjudit att kunna låna ut, Marco Borriello till Empoli om de får Cribari. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vem Marco Borriello, men jag ska söka up fakta och jag kan skriva en artikel om han.

Shahin Baharan2002-12-06 18:24:00

Fler artiklar om Empoli