Lagbanner

Empoli jagar Kim och Mikael

Empoli är intresserat av Kim Källström (Djurgården) och Mikael Nilsson (Halmstad).

Tidigare i veckan så besegrade Sverige Polen med 3-0 och självklart så fanns det scouter från Empoli där och kollade efter något eventuellt nyförvärv (som t.ex Källström, Nilsson). Empoli har sedan tidigare visat intresse för Kim Källström, men det är väldigt många andra klubbar som också är ute efter honom.
mittfältaren Mikael Nilsson imponerade stort i EM-kvalmatchen mot Polen och Empolis sportdirektör Pino Vitale fick upp ögonen för Halmstads mittfältaren .
Empoli som slutade på tolfte plats under den gångna säsongen försöker verkligen få fram något bra till truppen kommande säsong.
Jag tror säkert att Empoli skulle vara en klubb som passar både Kim Källström och Mikael Nilsson med tanke på att det inte är någon toppklubb i Serie A utan en klubb som försöker ligga i mitten skicket, både Nilsson och Källström skulle få mycket speltid, det skulle dom definitivt inte få i en storklubb idag.
Även fast Mikael Nilsson gjorde succé i landslaget så har det varit tyst om honom, får vi (Empoli) inte Källström är det bara att punga ut pengar för Mikael Nilsson, för han kommer verkligen vara en försträkning i Empoli.
Empoli letar även efter tränare men där har det tyvärr varit relativt tyst än så länge, men det återkommer vi såklart till när det blivit klart.
Vi kommer även att hålla tummarna för att någon av Mikael Nilsson eller Kim Källström skriver på för klubben.

Jesper Björklund2003-06-15 14:55:00

Fler artiklar om Empoli