Lagbanner

Endast två nya spelare i truppen hittills

Empoli har inte behövt lägga ut ett enda öre hittills på sina nyförvärv utan man har helt enkelt bara flyttat upp två juniorer till A-truppen.

Som sagt så är det väldigt tomt på värvningsfronten så här långt, endast två spelare som är nya i A-truppen. Det är juniorerna Gasparetto och Foggia som är uppflyttade till A-laget. Jag vet inte direkt mycket om dom förutom att dom är 83:a respektive 84:a och då antar jag att dom är rätt duktiga spelare, med tanke på att dom får träna med dom "stora" killarna redan. Det är mycket kul att yngre spelare får chansen i laget, men jag tror även att vi bör värva lite mer rutinerade spelare som "kan" sin sak.
Under veckan så fick även Empoli en ny tränare, Daniele Baldini, och självklart så har han en del spelare han vill ha. Bland annat så sägs det att han är ute efter Perugias Rahman Rezaei.
Rezaei skulle vara ett perfekt nyförvärv då vi är lite tunna framåt. Vi kommer följa rykten och övergångar så gott som det går under sommaren.
Vi hälsar också våra två juniorer (Gasparetto och Foggia) välkomna och önskar dom lycka till i A-truppen kommande säsong.

Jesper Björklund2003-07-04 19:52:00

Fler artiklar om Empoli