Lagbanner

Inför Empoli-Reggina

På söndag så spelar Empoli mot Reggina...

Och nu så var det dags för den andre omgången i världens bästa fotbollsliga, Serie A.
Empoli spelade i en mycket svår match mot förra årets mästare Juventus. Matchen slutade hela 5-1 och det var en mycket underhållande match om jag ska vara ärlig. Stundtals så lirade Empoli ganska bra, fast resten av tiden så blev de helt och hållet utspelade av Juventus.

Men denna vecka så ska allting ändras. Grabbarna är redo inför fajten mot Reggina och det bevisade dom när de vann mot Cascani med hela 10-1.

Truppen ser hel ut och det finns inga skador. Denna trupp som jag snart nämner är kanske inte den officiella men den är ganska nära.

Empoli spelar med samma gamla taktik, 4-2-3-1. Och startelvan är desamma.
Bucci börjar som vanligt i mål och jag hoppas verkligen att han kommit över de småfel som han alltid då och då gör.
Från vänster sida i vår fyrabackslinje så lirar såklart Belleri, åt vänster åt honom spelar den mycket talangfulla brassen Cribari. Som högermittback så är jag ganska bergis på att det blir Lucchini och som högerback blir det Cupi.

Veckans mittfältare ser jättebra ut och de presterade superbra mot Cascina. Grella spelare som vänsterinnermittfältare och Giampieretti spelar som högerinngermittfältare.
Som trequartista så får vi se "Gli Azzuri stjärnan" Di Natale åt vänster sida, bredvid honom i mitten så spelar antigen Buscé eller Tavano. Tavano var mycket bra mot Cascani så det blir svårt att bara gissa. Åt höger så spelar "Super Rocchi".

Som ensam anfallare får vi nog se Agostini.

Jag tycker att laget ser jättebra och ut och det här laget spelade superb mot Cascani. Vi får hoppas att matchen slutar med samma resultat mot Reggina.
Reggina är inte världens svåraste lag fast man ska aldrig underskatta ett lag. Jag tror att matchen slutar som vinst för oss, och jag är bergis att vi håller oss kvar i Serie A.

Spelare att se upp för:

Empoli. Di Natale: Han har haft en underbar form, fast dock lite småskador hit och dit. Om den här grabben kommer i form så kan jag säkert lova Empoli-fansen minst två mål.

Reggina. Bonazzoli: Det här är en farlig kille. Jag har sett honom spela några gånger och han är bra. Han kanske inte lyser ut som en stjärna fast han fixar till småsakerna. Om han kommer upp i toppform mot Empoli, så är han en man som backlinjen måste hålla koll på.

Shahin Baharan2003-09-13 10:26:00

Fler artiklar om Empoli