Lagbanner

Officiellt: Jorge Vargas till Empoli!

Jaa, äntligen så får man en riktig kvalitets spelare i laget...

Empoli har haft seriösa problem i backlinjen. Backarna har betett sig otroligt konstigt, och de har nog varit anledningen till att vi åkt på så många mål. Fast snart så kommer allting att förändras då Empoli värvat Chiles superback Jorge Vargas på freetransfer.

Jorge Vargas spelade i Reggina förra året, fast hans kontrakt tog slut i somras, och Empoli tog chansen och haffade åt sig honom.

Han kommer att bli en otrolig förstärkning till backlinjen då han är den typ av spelare som vi saknat i backlinjen. Han är en ledare i planen, och han spelar tufft. ÄNTLIGEN.

Den 27-årige chilenaren talade ut till pressen och han var väldigt optimistisk;
"Många tror att Empoli situation är desperat och att de kommer åka ut ur Serie A, fast jag tror annat. Jag är ganska säker på att vi kan undvika nerflyttning då vi har ett lag med många bra kvaliteter. Jag ser fram emot att börja träna och spela med mina lagkamrater, och jag hoppas på en jättebra säsong med Empoli"

Ifall det Jorge säger är rätt, så tror jag faktiskt att vi kan klara oss i Serie A. Tror att vi kan undvika nerflyttning. Det ända som är kvar, är att vänta och se.

Shahin Baharan2003-11-12 21:35:00

Fler artiklar om Empoli